Χωρίς οπαδούς του ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Ηρακλή

Δεν θα συνυπάρξουν στις κερκίδες του Καυτανζογλείου οπαδοί του Ηρακλή και ΠΑΟΚ, παρά τη συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων των δύο ΠΑΕ.

Χωρίς οπαδούς του ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Ηρακλή

Ο Σταύρος Κοντονής έκανε δεκτή την εισήγηση της Αστυνομίας να μην δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, την προσεχή Κυριακή.

Στη σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη (14/10) υπό τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση να μην τηρηθεί η συμφωνία των δύο ΠΑΕ, κάτι που ήταν σχεδόν δεδομένο από τη στιγμή που η ΕΛΑΣ δεν εξασφάλιζε την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Από το Υπουργείο ανακοινώθηκε ότι "ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της διοργανώτριας αρχής της Σούπερ Λίγκας, της ΠΑΕ Ηρακλής, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, απαγόρευσε την οργανωμένη και τη μεμονωμένη μετάβαση οπαδών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ