Δημητρέλος: "Πρώτα άδεια, μετά όλα τα άλλα"

Ο Ανδρέας Δημητρέλος ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινηθεί η ΑΕΚ, για να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα, αφού πρώτα πάρει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Δημητρέλος: "Πρώτα άδεια, μετά όλα τα άλλα"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στην εκπομπή του Real Fm , "Real Sports":

«Τα χαρτιά και οι υπολογισμοί είναι στην ημερίσια διάταξη για την ΑΕΚ, αλλά τα σαββατοκύριακα λέω να ασχολούμαι λίγο και με την οικογένειά μου. Ο στόχος ο δικός μας είναι να μπορέσουμε μέχρι το τέλος Ιουλίου να βγάλουμε τη διαδικασία της ΕΕΑ. Να πάρουμε φορολογική ενημερότητα και να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας. Σε πρώτο στάδιο χρειαζόμαστε 1.250.000 ευρώ για να προχωρήσουμε στις ρυθμίσεις.

Είμαστε κοντά στο στόχο με τα λεφτά που έχουμε πάρει από παίκτες ενώ είναι σε εξέλιξη και η διαπραγμάτευση με τον Λεονάρντο. Θα βρούμε λεφτά και από τα διαρκείας, αν και αυτή τη στιγμή είναι σε στασιμότητα. Μετά πρέπει να προχωρήσουμε και στα θέματα της επόμενης χρονιάς, αφού πρώτα διακανονίσουμε τα χρέη προς τους παίκτες των προηγούμενων ετών.

Είναι σε εξέλιξη η υπόθεση Αργυρίου. Πρέπει να καταλάβει κι εκείνος ότι δεν είναι ότι δεν του δίνουμε τα λεφτά από βίτσιο , αλλά επειδή δεν τα έχουμε. Σε όλους τους παίκτες θα δοθεί μια προκαταβολή και τα υπόλοιπα θα διακανονιστούν με δόσεις. Για να τα πετύχουμε όλα αυτά πρέπει να ρίξουμε πολύ το μπάτζετ της ομάδας και να την σώσουμε. Έχουμε πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες που ίσως αποτελέσουν την έκπληξη του πρωταθλήματος.

Αν πάρουμε την ενημερότητα πολλοί νεαροί θα θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ και λόγω ονόματος. Με αυτά τα παιδιά μπορεί η ομάδα να κάνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όχι για να χτυπήσει το πρωτάθλημα, αλλά να κάνουν την έκπληξη και να διακριθεί ούσα ανταγωνιστική».

Τα βαριά πορτοφόλια δεν ανταποκρίθηκαν

«Νομίζω ότι αν ο κόσμος δει αυτή την προσπάθεια, θα αρχίσει να πιστεύει παραπάνω. Κι αυτό θα γίνει όταν πάρουμε την ενημερότητα. Τότε ο κόσμος θα πάρει διαρκείας και θα έχουμε μια καλή προοπτική. Τα "βαριά πορτοφόλια" της ομάδας δεν έχουν ανταποκριθεί. Αν είχαν ανταποκριθεί, η ΑΕΚ δεν θα ήταν σε κίνδυνο. Στην εταιρεία έχουν μπει μόλις 600.000 ευρώ. Δεν τους κατηγορώ. Έχουν βάλει λεφτά στην ομάδα».

Η ΑΕΚ είναι μικρογραφία της Ελλάδας

«Με το θέμα των Κινέζων επενδυτών και το γήπεδο, η προϋπόθεση και πάλι είναι η φορολογική ενημερότητα. Για να γίνει ανέγερση γηπέδου στη Φιλαδέλφεια, πρέπει να υπάρχει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρέπει να πιστέψουν ότι αξίζει τον κόπο να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι μικρογραφία της Ελλάδας. Εμείς δίνουμε μια παράταση ζωής και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί ο τρόπος για να σωθεί τελικά η ομάδα. Μετά τον Αύγουστο μπορούμε να έχουμε θετικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, αρκεί να ξεπεράσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK