Δια περιφοράς το αίτημα για επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Το ΔΣ της Super League όχι μόνο δεν φαίνεται να γίνεται, αλλά το αίτημα για επανέναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει δια... περιφοράς.

Δια περιφοράς το αίτημα για επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Παρότι αναμενόταν έκτακτο Δ.Σ. από την Super League εντός της εβδομάδας, προκειμένου να αποφασιστεί η στάση που θα κρατήσει στην απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Super League θα ενημερώσει την Τετάρτη (19/11) την ΕΠΟ σχετικά με την θέση της, αφού προηγηθεί επικοινωνία με τους εκπροσώπους των 18 ομάδων-μελών της.

Πηγές από τη λίγκα αναφέρουν, ότι όπως και η Football League, έτσι και ο συνεταιρισμός θα ταχθεί υπέρ της επανέναρξης των πρωταθλημάτων από το προσεχές Σαββατοκύριακο, κάτι που θα εκφραστεί με επιστολή προς την ομοσπονδία.

Το έγγραφο της Λίγκας που προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, την αντίδραση του ΠΑΟΚ έφερε η κίνηση της Λίγκας να στείλει στην ΠΑΕ έγγραφο με το οποίο ζητά να υπογράψει σε δύο συγκεκριμένα αιτήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Δικέφαλο, από τη Super League ζητούν να επιληφθεί άμεσα η δικαιοσύνη για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου, αλλά και να συμφωνήσουν να αποκλιμακώσουν την ένταση στον χώρο του ελληνικού ποδόσφαίρου, ζητώντας μάλιστα από τα μέσα ενημέρωσης να μην φιλοξενούν ρεπορτάζ που οδηγούν στην στοχοποίηση των διαιτητών.

Στον ΠΑΟΚ δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για αυτό και ετοιμάζονται την Τετάρτη να απαντήσουν με ανακοίνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK