Αυτό είναι το e-mail των διαιτητών για την αποχή

Δείτε το e-mail που απεστάλη στους διαιτητές με θέμα την απόφασή για αποχή από τους αγώνες της 32ης αγωνιστικής, ως διαμαρτυρία στις κακουργηματικές διώξεις κατά συναδέλφων τους.

Αυτό είναι το e-mail των διαιτητών για την αποχή
INTIME SPORTS

Εντός της ημέρας αναμένεται να παρθεί η απόφαση από πλευράς διαιτητών για το αν θα απέχουν ή όχι από την 32η αγωνιστικής της Super League.

Ο λόγος που σκέφτονται να προβούν σε αυτά τα ακραία μέτρα είναι η εμπλοκή αρκετών εκ των συναδέλφων τους στις υποθέσεις διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι διαιτητές είναι αντίθετοι με αυτές τις κλήσεις από τον Δικαστή, καθώς θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο ποινικοποιείται το ανθρώπινο λάθος.

Την κινητοποίηση έκανε το άτυπο συνδικαλιστικό τους όργανο στο οποίο ηγούνται οι Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) και Θανάσης Γιάχος (Χίου).

Το e-mail, το οποίο ήταν σε κεφαλαία γράμματα, ανέφερε τα εξής:

"ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 6 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔ-ΕΠΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕ EMAIL ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ".

Σε περίπτωση αποχής των διαιτητών δημιουργείται πρόβλημα και στα πλέι οφ της Football League. Το ΔΣ της "μικρής λίγκας" είχε ζητήσει να μπουν ρέφερι της μεγάλης κατηγορίας στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο.

Διαβάστε ακόμα:

Αποφασίζουν για την αποχή οι διαιτητές

News 24/7

24MEDIA NETWORK