Αυτός είναι ο βαθμός του Κομίνη στο Ολυμπιακός - Ξάνθη

Με το οριακά παραπεμπτικό 7.9 βαθμολόγησε ο παρατηρητής διαιτησίας Γεράσιμος Μαζαράκης, τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη για τα σφυρίγματα του στον αγώνα του Σαββάτου 21/1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη (2-0).

Αυτός είναι ο βαθμός του Κομίνη στο Ολυμπιακός - Ξάνθη

Αν ο βαθμός ήταν 8 ο ρέφερι από την Θεσπρωτία δεν θα παραπέμπονταν. Σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας το 7.9 αφορά ένα "ξεκάθαρο διαιτητικό σφάλμα αλλιώς 8.3 (σ.σ. καλή απόδοση) η παραπάνω".

Το ξεκάθαρο διαιτητικό σφάλμα που χρεώνει ο Γ. Μαζαράκης, αδερφός του υπόδικου για την υπόθεση της "κάρτας υγείας" πρώην μέλους της ΕΠΟ Ευάγγελου Μαζαράκη, στον διεθνή (από 1/1/2016) διαιτητή είναι το πέναλτι που δεν υπέδειξε στο μαρκάρισμα του Ζίφκοβιτς στον Μανθάτη στο 69ο λεπτό. Φάση για την οποία ο Γ. Κομίνης φέρεται να έλεγε στα αποδυτήρια "δεν ήμουν σίγουρος γι' αυτό δεν το έδωσα".

Αυτός που θα αποφασίσει για το διάστημα για το οποίο ο Κομίνης θα μπει στο… ψυγείο είναι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (Τριτσώνης, Κουκουλάκης) και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός ορισμών για 20-30 ημέρες.

Όσον αφορά τον βοηθό Γιάννη Τουμπακάρη, που επίσης έγινε διεθνής τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα με πληροφορίες έχει βαθμολογηθεί με 8-8.1 που ισοδυναμεί με "ικανοποιητική απόδοση με σημαντικά στοιχεία τα οποία επιδέχονται βελτίωση". Για τις τρεις λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ του βοηθού από την Αθήνα (στον Γουάλας στο 30ό λεπτό, στον Τριάδη στο 42ο λεπτό και στον Μιλιβόγεβιτς στο 57'), ο παρατηρητής διαιτησίας θεωρεί ότι δεν ήταν ούτε προφανείς ευκαιρίες για γκολ, ούτε υποσχόμενες επιθέσεις και γι' αυτό δεν παραπέμπει τον Τουμπακάρη για τον οποίο ισχύει ότι και για τον Κομίνη. Η ΚΕΔ είναι αυτή που θα αποφασίσει για την τύχη του. Μπορεί δηλαδή να αγνοήσει την έκθεση και να τον τιμωρήσει από μόνη της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK