Γκιρτζίκης: "Αποφασίστε για επιδιαιτητή"

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης ζήτησε από τη Super League να καταθέσει άμεσα την πρότασή της για το τρίτο μέλος της Επιτροπής Ορισμών της ΚΕΔ.

Γκιρτζίκης: "Αποφασίστε για επιδιαιτητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, απέστειλε επιστολή στον ομόλογο του της Super League, Γιώργο Στράτο, από τον οποίο ζητά να αποφασίσει μέσω των ΠΑΕ - μελών την επιλογή ενός προσώπου που η Super League θα προτείνει για τη θέση του "επιδιαιτητή".

Η επιστολή: "Προς: τη Super League και τις Π.Α.Ε. – Μέλη της

Υπόψη: Προέδρου

Κοιν. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα

ΚΕΔ/ΕΠΟ

ΘΕΜΑ: Ορισμός "επιδιαιτητή" στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της ΚΕΔ/ΕΠΟ

Κύριε Πρόεδρε

Μετά την παραίτηση του κ. Δημητρίου Καλύβα από τη θέση του "επιδιαιτητή" της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών της ΚΕΔ/ΕΠΟ, για υπηρεσιακούς λόγους, προκύπτει η ανάγκη να καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση με τις διαδικασίες που το "ισπανικό μοντέλο" προβλέπει. Δεδομένης της έναρξης των διοργανώσεων ο χρόνος για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών είναι ελάχιστος.

Για το λόγο αυτό και επειδή είναι σαφές, πως η Ε.Π.Ο. επιμένει απολύτως στην εφαρμογή του "ισπανικού μοντέλου" στην διαδικασία ορισμού των διαιτητών για το πρωτάθλημα της Super League, παρακαλούμε να διασφαλίσετε άμεσα, μέσω οργανωτικών διαδικασιών που εσείς με τις Π.Α.Ε. – Μέλη σας θα αποφασίσετε, την επιλογή ενός προσώπου που η Super League θα προτείνει για τη θέση του "επιδιαιτητή" με τήρηση των προσόντων που προβλέπει ο Κανονισμός Διαιτησίας.

Το όνομα του προτεινόμενου για την συγκεκριμένη θέση μπορεί να μεταφέρει, κατά προτίμηση εγγράφως, ο κ. Σαραϊδάρης στον εκπρόσωπο της Ε.Π.Ο. στην ως άνω Επιτροπή και Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Δημήτριο Γκρούτση, ώστε στη συνέχεια οι δύο τους να προχωρήσουν στον ορισμό ολοκληρώνοντας έτσι τη σύνθεση της Επιτροπής.

Ο κ. Γκρούτσης, ως εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών, έχει τη σχετική εξουσιοδότηση να ενεργήσει και να αποφασίσει για το θέμα όπως κρίνει ο ίδιος καλύτερα. Είμαστε βέβαιοι ότι ως διοργανώτρια αρχή μπορείτε και θα ανταποκριθείτε στο ζήτημα που έχει προκύψει, ώστε άμεσα να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες με γνώμονα την ομαλή έναρξη των διοργανώσεων στο χρόνο που αυτές έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαψεύδει Γκιρτζίκη με ανοικτή επιστολή του ο Σαραϊδάρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK