Δασκαλόπουλος: "Έδωσα πέναλτι στον Ζέκα, δεν είχα καθαρό μυαλό"

Διαβάστε την εξήγηση που έδωσε ο Γιώργος Δασκαλόπουλος στον παρατηρητή, Δημήτρη Τσορτανίδη, για το πέναλτι στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός.

Δασκαλόπουλος: "Έδωσα πέναλτι στον Ζέκα, δεν είχα καθαρό μυαλό"
INTIME SPORTS

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο Γιώργος Δασκαλόπουλος στον παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Τσορτανίδη, στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου, για το πέναλτι που υπέδειξε, στο 57ο λεπτό, υπέρ του Ατρόμητου.

Στη φάση αυτή, στη μικρή περιοχή, ο Στέφανο Ναπολεόνι έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ζέκα και του Λουκ Στιλ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Κορίνθιος ρέφερι έδειξε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Στάθη Ταυλαρίδη στον Νίκο Λαζαρίδη, φάση για την οποία ο Παναθηναϊκός "βράζει".

Σύμφωνα με το "Goal News", όταν ο παρατηρητής ρώτησε τον Κορίνθιο ρέφερι για την υπόδειξή του, αυτός του απάντησε: "Έδειξα παράβαση στο μαρκάρισμα του Ζέκα και του Στιλ στον Ναπολεόνι και όχι σε αυτό του Ταυλαρίδη στον Λαζαρίδη", εξήγηση που, όμως, δεν φάνηκε να πείθει τον Δημήτρη Τσορτανίδη.

"Δεν κάνεις κάποια κίνηση, για να επιβεβαιώσεις αυτά που λες. Δεν έδειξες κίτρινη κάρτα στον Ζέκα, για να φανεί ότι πράγματι ήθελες να σκεφτείς κάτι".

"Άργησα, επειδή το σκέφτηκα λίγο. Το μυαλό μου δεν ήταν καθαρό εκείνην τη στιγμή", απάντησε ο Δασκαλόπουλος.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Δασκαλόπουλος απάντησε και για τις κατηγορίες των παικτών του Παναθηναϊκού πως τους εξύβρισε: "Μιλούσα αγγλικά στους ποδοσφαιριστές, γιατί οι μισοί ήταν ξένοι. Δεν έχω βρίσει ποτέ". Μάλιστα, σημειώθηκε και μία παρεξήγηση με τον Σωτήρη Νίνη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο παρατηρητής του έβαλε χαμηλό βαθμό και τον έθεσε στη διάθεση της ΚΕΔ για ακόμη μία φορά, καθώς προερχόταν από τιμωρία. Επίσης, στην έκθεσή του φέρεται να αναφέρει ότι σωστά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χρήστος Δώνης.

Διαβάστε ακόμα:

Πανηγυρισμός ή fair play; Η αμφιλεγόμενη αντίδραση του Λαζαρίδη μετά τον καταλογισμό του πέναλτι (VIDEO)

To ανύπαρκτο πέναλτι του Ατρομήτου επί του Παναθηναϊκού (VIDEO+PHOTOS)

Ανακοίνωση 25 λέξεων: "Επιβεβαιώθηκε η νοσηρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK