Λαγός: "Μου είπε 'άντε γ@@@@@υ". Δασκαλόπουλος: "Δεν τον έβρισα"

Διαστάσεις αναμένεται να πάρει το θέμα της συμπεριφοράς του Γιώργου Δασκαλόπουλου στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, αφού οι παίκτες των "πρασίνων" καταγγέλλουν ότι ο διαιτητής τους εξύβρισε, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα "Goal News".

Λαγός: "Μου είπε 'άντε γ@@@@@υ". Δασκαλόπουλος: "Δεν τον έβρισα"
INTIME SPORTS

Ο εκ των αρχηγών του συλλόγου, Τάσος Λαγός, ισχυρίζεται ότι "στη διάρκεια του ματς διαμαρτυρήθηκα, γιατί μου έδειξε κίτρινη κάρτα, και αυτός έβαλε το χέρι του μπροστά στο στόμα και μου είπε 'άντε γ@@@@@υ'".

"Όταν τον ρώτησα αν εννοεί εμένα κι αν τολμάει να βγάλει το χέρι από το στόμα, για να επαναλάβει τη βρισιά, μου απάντησε "σε γράφω στα α@@@@@α μου", αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού, μάλιστα, ο Πορτογάλος Ζέκα, ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό, σπεύδοντας να απομακρύνει τον συμπαίκτη του, επιβεβαιώνει το συμβάν και τους διαλόγους, με συνέπεια να αναμένεται επίσημη καταγγελία από την ΠΑΕ.

Ο Κορίνθιος διαιτητής της συνάντησης, πάντως, τοποθετήθηκε γι' αυτές τις κατηγορίες και υποστήριξε: "Μιλούσα αγγλικά στους ποδοσφαιριστές, γιατί οι μισοί ήταν ξένοι. Δεν τον έχω βρίσει ποτέ".

Επεισόδιο και με Νίνη

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Δασκαλόπουλος είχε κι ένα δεύτερο επεισόδιο, με παίκτη των φιλοξενουμένων, αυτήν τη φορά με τον Σωτήρη Νίνη.

Σε μία φάση όπου ο Ατρόμητος είχε κερδίσει φάουλ και ο διαιτητής έστηνε το τείχος, έκανε παρατήρηση μιλώντας αγγλικά στον διεθνή μέσο.

"Έλληνας είμαι, γιατί μου μιλάς στα αγγλικά;", φέρεται να αποκρίθηκε ο Νίνης.

Διαβάστε ακόμη

Η εξήγηση του Δασκαλόπουλου για το πέναλτι στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση 25 λέξεων: "Επιβεβαιώθηκε η νοσηρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK