Με... επετηρίδα ο ορισμός του Αρετόπουλου στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Κάθε ντέρμπι και ένας άλλος διαιτητής από την Κεντρική Επιτροπή, η οποία αποφεύγει την... πεπατημένη του Σιδηρόπουλου και δίνει ευκαιρίες στους διεθνείς. Όπως ο Αρετόπουλος στο κυριακάτικο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Όχι δεν ήταν έκπληξη ο ορισμός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο μεγάλο ματς της Κυριακής μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ (19:30) στο ΟΑΚΑ.

Ο Τρικαλινός διαιτητής, στα 38 του, είναι από τις διεθνείς "σφυρίχτρες" της ΚΕΔ (με σήμα από το 2016) και ήταν η... σειρά του να παίξει σ' ένα ντέρμπι.

Γράφουμε η σειρά του, διότι μέχρι τώρα η Επιτροπή Διαιτησίας κάνει ένα σχετικό ροτέισον στα ντέρμπι και αποφεύγει ν' αναθέσει στον ίδιο ρέφερι νέα "αποστολή", όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια με τον Σιδηρόπουλο.

Η αρχή έγινε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στο οποίο έπαιξε ο συνήθης "Σιδηρό", αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική. Στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ήταν ο Κομίνης, ενώ στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός σφύριξε ο Παπαπέτρου.

Ερμηνεύοντας την επιλογή αυτή, αφενός η ΚΕΔ δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της αφετέρου θέλει να τεστάρει την ετοιμότητα των διεθνών σε ματς υψηλών απαιτήσεων - κινδύνων.

Κατά το παρελθόν κάποιοι ήθελαν τον Αρετόπουλο φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό. Μετά ωστόσο τα όσα έγιναν στο εφετινό ματς με τον Ατρόμητο και το πέναλτι που δεν πήρε ο Φορτούνης από την ανατροπή του Μάντσον θεωρείται ανεπιθύμητος στον Πειραιά.

Το άλλο παιχνίδι που έχει διαιτητεύσει εφέτος ήταν το 0-0 της ΑΕΚ στα Γιάννινα.

Να δούμε, τώρα, πώς θα τον υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ, αφού και οι "κιτρινόμαυροι" είχαν κάποια παράπονα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK