Ντάλας σε Σπάθα: "Δεν πιστεύω ότι αυτά ήταν απλά λάθη"

Σφοδρή επίθεση του αρχιδιαιτητή της Super League, Χιου Ντάλας, στο διαιτητή του Αστέρα Τρίπολης - Ολυμπιακού, Ηλία Σπάθα, για τον οποίο υποστήριξε πώς τα λάθη του στο παιχνίδι "δεν ήταν απλά λάθη", κατά τη διάρκεια του διήμερου σεμιναρίου των διαιτητών της κατηγορίας!

Ντάλας σε Σπάθα: "Δεν πιστεύω ότι αυτά ήταν απλά λάθη"

Ο Σκοτσέζος προχώρησε σε προβολή βίντεο, ώστε τα λάθη των διαιτητών των αγώνων να γίνουν κατανοητά από όλους και να μην επαναληφθούν.

Όταν έφτασε σε αυτά των Σπάθα και του βοηθού Γιάννη Κοντιζά από το Αστέρας - Ολυμπιακός 0-0, ξέσπασε και είπε πως ήταν η χειρότερη διαιτησία που έχει δει ποτέ, ενώ χαρακτήρισε την αποβολή του Πάμπλο Μάσα ως την πιο γελοία δεύτερη κίτρινη κάρτα που έχει δοθεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Ντάλας στάθηκε στα οφσάιντ που δόθηκαν (κυρίως) στο 1ο ημίχρονο εις βάρος του Αστέρα και μόλις ζήτησε τον λόγο από τον Κοντιζά, αυτός προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι οι φίλαθλοι του πετούσαν αντικείμενα και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί. "Και τότε γιατί δεν το διακόψατε;", ήταν η αποστομωτική απάντηση του Ντάλας, για να ακολουθήσει σιωπή από την πλευρά των διαιτητών.

Εν συνεχεία, ο Ντάλας συνέχισε να κάνει έντονες παρατηρήσεις προς τον Σπάθα μπροστά στους συναδέλφους του και έφτασε, μάλιστα, σε σημείο να του πει πώς "δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτά ήταν απλά λάθη".

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπάθας βαθμολογήθηκε με 8,3 και οι βοηθοί του με 8 από τον παρατηρητή και ως εκ τούτου απέφυγαν την τιμωρία.

Διαβάστε ακόμη

Οι διαιτητές που "κόπηκαν" στα τεστ φυσικής κατάστασης

Γ. Σπάθας: ''Γ@μώ την προκατάληψη για Ολυμπιακό και Σπάθα''

Σπάθας: "Αν ήθελα να βοηθήσω θα έδινα ένα πέναλτι"

Ιδού τα λάθη του Σπάθα (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK