Πέρασε των μεγάλων στους ορισμούς διαιτητών

Το Contra.gr σας προσφέρει στο πιάτο το προσκήνιο και...παρασκήνιο του 1ου ορισμού της σεζόν. Στους 11+1 ρεφερι που δόθηκε...υποχρεωτικό ρεπό,η μοναδική ΠΑΕ που γκρίνιαξε, το "παιδί του Γκιρτζίκη" και η παρουσία στο "Καραισκάκης" αυτού που ο "τιγρης" θα ... εστελνε "να σφυρίζει στα τρενα"

Πέρασε των μεγάλων στους ορισμούς διαιτητών
Διαιτητές

Σε επιβεβαίωση αυτών που είχε υποσχεθεί την Τετάρτη (7/9) ο Δημήτρης Σαραϊδάρης στους Σουπερλιγκάτους, οι σημερινοί ορισμοί των διαιτητών για την έναρξη του πρωταθλήματος αποδείχθηκαν "κομμένοι και ραμμένοι" στα θέλω των τεσσάρων μεγάλων και δη της Συμμαχίας (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός).

Η ΚΕΔ σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της λίγκας (Σαραϊδάρης) και πιθανότατα την...υψηλή επιστασία του επιδιαιτητή Κύρου Βασάρα, άφησαν στο...ψυγείο 11+1 διαιτητές ενώ έβαλαν στις αναμετρήσεις της Big 4 ρέφερι που δεν τους έχουν...ερεθίσει( με εξαίρεση ίσως τον Κομίνη στο ΑΕΚ-Ξανθη)!!

Το Contra.gr σας προσφέρει στο πιάτο το... προσκήνιο και παρασκήνιο του πρώτου ορισμού διαιτητών της σεζόν.

-- Οι διαιτητές που δεν ήθελε η συμμαχία είτε γιατί είναι μπλεγμένοι στην εγκληματική είτε τους έχουν κολλήσει την ετικέτα των "συστημικών" δεν ορίστηκαν σε κανένα ματς της πρεμιέρας: Παππάς, Σπάθας, Αρετόπουλος, Μάνταλος, Βοσκάκης, Κύζας, Λαμπρόπουλος, Μήτσιος, Δημητρόπουλος, Γιάχος, Θάνος...

-- Για τον Παππά υπήρχε το βέτο του ΠΑΟΚ( ο παραγοντας του Δημοκράτης Παπαδόπουλος απο χθες είχε...αποκαλύψει προσυμφωνια για τον εν λόγω ρεφερι), ενώ ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Παππά δεν ήθελε και τους Σπάθα, Αρετόπουλο, Μάνταλο, Βοσκάκη.

-- Οι Γιάχος, Θάνος δεν έχουν τρέξει τα τεστ φυσικής κατάστασης (όπως άλλωστε και ο Μάνταλος) και μέχρι να τα περάσουν δεν θα ορίζονται....

-- Ο Καλογερόπουλος που δεν είναι κι αυτός στους ορισμούς και ενδεχομένως να μην τον ήθελε ο Ολυμπιακός, είχε (προνοήσει να)δηλώσει κώλυμα γιατί γέννησε η γυναίκα του...

-- Ο Κύζας "πληρώνει" την πρόσφατη διαγραφή της ΕΠΣ Δράμας, στην οποία η ΕΠΟ υποστηρίζει ότι ορίστηκαν παράνομα εκλογές από διοίκηση πρωτοδικείου.

-- Για τους Δημητρόπουλο, Σπάθα, Γιάχο, υπάρχει εισαγγελική πρόταση να παραπεμφθούν σε δίκη για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" και δεν θα ορίζονται μέχρι να βγεί το βούλευμα απο το Συμβούλιου Εφετών

-- Στον Παναθηναϊκό τοποθετήθηκε ο κατά τεκμήριο καλύτερος Έλληνας διαιτητής Σιδηρόπουλος (ο ένας από τους δυο διεθνείς που ορίστηκαν, ο έτερος Παπαπέτρου στο Πανιώνιος - Αστέρας ), στην ΑΕΚ ο Κομίνης που γενικότερα απο την Συμμαχία θεωρείται "πενηνταρίσιος", στον ΠΑΟΚ ο Κιοτζένης που χαρακτηρίζεται ως "νέος και άφθαρτος" (αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως ήταν..."παιδί του Γκιρτζικη"), ενώ στον Ολυμπιακό ο Δελφάκης που δεν...χαλάει τους "ερυθρόλευκους"

Υπενθυμίζουμε βέβαια πως η Ένωση εξέφρασε παράπονα για τον Κομίνη πέρυσι, μετά την εντός έδρας ήττα του α' γύρου από τον Λεβαδειακό, καθώς στο 45' είχε ακυρώσει γκολ για επιθετικό φάουλ του Γιόχανσον στον Μανωλά, γκολ που θα διαμόρφωνε 2-0. Από την ΑΕΚ φωνάζουν και για τον ορισμό του Δελφάκη στον αγώνα του Ολυμπιακού. Ποιος ξεχνάει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει την περασμένη για τον ρέφερι από την Αρκαδία μετά το ματς ΑΕΚ - Ηρακλή (4-1)ότι μετά τις εκλογές της ΕΠΟ"θα σφυρίζει για τα ...τρένα".

ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Πέρασε των μεγάλων στους ορισμούς διαιτητών

News 24/7

24MEDIA NETWORK