"Πετάει" με Καλογερόπουλο η ΑΕΚ

Ο διεθνής ρέφερι σφυρίζει την ΑΕΚ στα Χανιά και βάζει υποψηφιότητα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία η ΑΕΚ, τρεις σερί ήττες ο Πλατανιάς.

"Πετάει" με Καλογερόπουλο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η... σχέση του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου με την ΑΕΚ ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο (με το επεισοδιακό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον Μάρτιο του 2015) αλλά έχει γίνει ιδανική (από πλευράς αποτελεσμάτων).

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον έστειλε στο παιχνίδι της Πέμπτης στα Χανιά με τον Πλατανιά, ένα παιχνίδι δύσκολο καθώς η Ένωση είναι στην πέμπτη προνομιούχο θέση μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τους κρητικούς.

Ο 34χρονος ρέφερι παίρνει δεύτερο σερί ορισμό έπειτα από τον αγώνα του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο όπου και οι δύο ομάδες του έδωσαν συγχαρητήρια και αν δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να σφυρίξει σε έναν από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, την Μεγάλη Εβδομάδα, πιθανότατα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ με τον διεθνή ρέφερι έχει μία ισοπαλία, στις 3/12/2016 στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα με 1-1 και τέσσερις σερί νίκες κόντρα σε Βέροια (2-0), Ολυμπιακό (1-0), Βέροια (3-0) και Πλατανιά (3-0) στις 3/1/2016. Στο παιχνίδι με τους κρητικούς μάλιστα, είχε αποβάλλει με δύο κίτρινες τον Ράμος του Πλατανιά σε διάστημα λίγων λεπτών λεπτών αλλά είχε πάρει καλό βαθμό.

Είχε προηγηθεί, ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (11/3/2015) όπου οι οπαδοί της “Ένωσης” είχαν προκαλέσει επεισόδια μετά το γκολ του Χάρα στο 88' το οποίο υποστήριζαν ότι είχε σημειωθεί με το χέρι. Ο αγώνας είχε διακοπεί και ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στα χαρτιά με 3-0 και είχε περάσει στα ημιτελικά.

Στις 13/2/2016, στο 1-0 της “Ένωσης” επί των “ερυθρόλευκων” είχε αποβάλλει τους Μποτία, Μιλοβόγεβιτς προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των “ερυθρόλευκων” που είχαν ηττηθεί για πρώτη και τελευταία φορά στο περσινό πρωτάθλημα. Από την ΑΕΚ είχε αποβάλλει τον Γκάλο αλλά στην “Ένωση” έκαναν λόγο για “πενηνταρίσια” διαιτησία. Ο παρατηρητής Κύρκος τον είχε παραπέμψει και είχε τιμωρηθεί.

Αντίθετα με την ΑΕΚ, ο Πλατανιάς με τον Καλογερόπουλο διαιτητή παραπαίει και έχει τρεις σερί ήττες με τέρματα 1-10: από την Ένωση με 3-0 (3/1/2016), από τον Ολυμπιακό με 3-1 (12/9/2015) και από τον ΠΑΟΚ με 4-0 (31/8/2014).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ΚΕΔ έστειλε τον Χρήστο Γκράνα (Θράκης) στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Ο ρέφερι από την Θράκη το καλοκαίρι ανέβηκε στην Super League και έχει διαιτητεύσει ήδη σε 10 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Βοηθοί: Κοντιζάς ((Πειραιά), Χούσκογλου (Θράκης), 4ος: Σέζος (Κιλκίς).

ΑΕΛ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θάνος (Γρεβενών), Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Παρασίου (Ημαθίας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας).

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ: Κύζας (Δράμας), Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαϊας), Σταθόπουλος (Ηλείας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας).

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τίκας (Καρδίτσας), Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Δίπλαρης (Καρδίτσας), 4ος: Τζήλος (Λάρισας).

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Χαρίσης (Γρεβενών), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γκράνας (Θράκης), Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Απτόσογλου (Αθήνας), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ: Καλογερόπουλος (Αθήνας), Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

News 24/7

24MEDIA NETWORK