Σε Καραϊσκάκη, Τρίπολη και... λίγκα ο Χιου Ντάλας!

Τους διαιτητές Καλογερόπουλο (Ολυμπιακός-Βέροια) και Παπαπέτρου (Αστέρας Τρ.-Καλλονή) θα παρακολουθήσει δια ζώσης ο Χιου Ντάλας, ενώ τη Δευτέρα ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής θα συναντήσει τους προέδρους των ΠΑΕ!

Σε Καραϊσκάκη, Τρίπολη και... λίγκα ο Χιου Ντάλας!
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Παρασκευή 19/9 ο Χιου Ντάλας και θα παραμείνει στη χώρα μας τουλάχιστον για ένα τετραήμερο.

Στο διάστημα αυτό και καθώς η συμφωνία του με την ΕΠΟ δεν περιλαμβάνει και πολλές... επισκέψεις στην Ελλάδα, ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής έχει να κάνει αρκετά πράγματα.

Πρώτα απ’ όλα να βρεθεί και να μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ. Τα Σαββατοκύριακο, εξάλλου, θα επισκεφτεί δύο γήπεδα για να παρακολουθήσει διαιτητές και βοηθούς που είναι υποψήφιοι για να γίνουν διεθνείς.

Ο Χιου Ντάλας που έχει αναλάβει τους ορισμούς των διαιτητών στα δύο ελληνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα, θα παρακολουθήσει το Σάββατο 20/9 τον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια που θα διευθύνει ο Χάρης Καλογερόπουλος (Αθηνών) και την Κυριακή 21/9 τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή με διαιτητή τον Τάσο Παπαπέτρου (επίσης από Αθήνα).

Η πιο ενδιαφέρουσα όμως συνάντηση που θα κάνει κατά την παραμονή του στη χώρα μας, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 22/9 στα γραφεία της Super League. Εκεί, ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής θα μιλήσει με όλους τους προέδρους της μεγάλης κατηγορίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το "παρών" θα δώσουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, δηλαδή οι ιδιοκτήτες των ομάδων και όχι οι εκπρόσωποι που στέλνουν στα Δ.Σ.

Ο Χιου Ντάλας αναμένεται να εξηγήσει στους προέδρους των ΠΑΕ της Super League τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης του, την πολιτική του σε ό,τι αφορά τους ορισμούς και τις τιμωρίες των διαιτητών, ενώ πιθανότατα θα κάνει και συστάσεις ώστε να κρατούνται χαμηλοί τόνοι και να μην βγαίνουν ανακοινώσεις εναντίον της διαιτησίας.

Και οι πρόεδροι βέβαια από την πλευρά τους, αναμένεται να του θέσουν το θέμα της... επί μακρόν απουσίας του από την Ελλάδα, ενώ πιθανολογούμε ότι θα τον ρωτήσουν (για να μας λυθούν και εμάς οι απορίες...) γιατί διαιτητές που έχουν προκαλέσει διαμαρτυρίες ορίζονται ξανά και ξανά, γιατί το παρελθόν κάποιων διαιτητών με συγκεκριμένες ομάδες δεν λαμβάνεται υπόψη, γιατί πετάει στα σκουπίδια τις εκθέσεις των παρατηρητών και δεν τις υπολογίζει, καθώς και γιατί έχει καταργήσει τις τιμωρίες και δίνει δεύτερες ευκαιρίες...

Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK