Ερχεται "σφαγή" στους πίνακες διαιτησίας με το πλάνο των 11

Οι αλλαγές που θα έρθουν στην ελληνική διαιτησία με το πλάνο των 11, αν τελικά εφαρμοστεί, θα είναι πολυεπίπεδες.

Ερχεται "σφαγή" στους πίνακες διαιτησίας με το πλάνο των 11

Σε σαρωτικές αλλαγές στον πίνακα των διαιτητών που θα μπορούν να σφυρίζουν στη Superleague προσανατολίζονται οι 11 "μικρές" ΠΑΕ υπό τον Χρήστο Πανόπουλο.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το μέτωπο των 11 έχει καταλήξει στην άποψη ότι σχεδόν οι μισοί από τους διαιτητές που βρίσκονται τώρα στους πίνακες είναι "καμμένοι" από πολλές απόψεις.

Για άλλους υπάρχει στοιχειοθετημένη ένδειξη ανικανότητας, άλλοι δεν είναι αρεστοί σε συγκεκριμένες ομάδα για διάφορους λόγους, οπότε διαμορφώνεται ένα σκηνικό... ασφυξίας.

Οι 11 πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει ριζική ανανέωση έτσι ώστε στους πίνακες να μπουν πρόσωπα άφθαρτα που θα έχουν τη διάθεση να προσφέρουν μακριά από τις εξαρτήσεις και τα βαρίδια του παρελθόντος.

Οσο για το πρόσωπο του αρχιδιαιτητή; Κρατείτε ως επτασφράγιστο μυστικό. Ο εκλεκτός πάντως θα έχει φουλ τάιμ απασχόληση και θα δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναφορά για την πρόοδο (ή όχι) των διαιτητών.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ