Το... αμαρτωλό παρελθόν του Στυλιαρά με τον Παναθηναϊκό

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τον Δημήτρη Στυλιαρά στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη 8/2 για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το... αμαρτωλό παρελθόν του Στυλιαρά με τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα χρόνο πριν, στις 27 Ιανουαρίου, ο ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία είχε διαιτητεύσει ξανά σε αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας τους “πράσινους” πάλι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης, κόντρα στον Ατρόμητο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό με ανοιχτή την Θύρα 13 έπειτα από το “λουκέτο” που της είχε βάλει ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι “πράσινοι” είχαν καταγγείλει ότι ο Στυλιαράς λίγη ώρα πριν από τον αγώνα είχε επισκεφτεί τα γραφεία της ΕΠΟ μαζί με τον βοηθό Πολυχρόνη Κωσταρά και είχε συνάντηση με τον τότε πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη.

“Πρόκειται ασφαλώς για κάτι ανορθόδοξο. Τι ειπώθηκε άραγε; Τα γνωρίζετε αυτά κύριε Κοντονή;" ανέφεραν οι άνθρωποι του "τριφυλλιού".

Η απάντηση από της ΕΠΟ ήταν ότι η συνάντηση έγινε παρουσία των μελών της ΚΕΔ και έγιναν συστάσεις για να τηρήσουν όλα όσα πρέπει βάσει κανονισμών και πειθαρχικού κώδικα.

Απ' ότι φάνηκε όμως δεν είχε πείσει τον Παναθηναϊκό οι άνθρωποι του οποίου έλεγαν ότι... "ο κίνδυνος προβοκάτσιας είναι τεράστιος. Από πολύ έγκυρες πηγές έφτασαν σε εμάς οι πληροφορίες ότι οι διαιτητές του αγώνα μας με τον Ατρόμητο βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και συζήτησαν επί μακρόν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας πώς μπορεί να διακοπεί η αναμέτρηση εις βάρος του Παναθηναϊκού και να οδηγηθούμε σε νέο αποκλεισμό και νέα εξοντωτική τιμωρία. Προειδοποιούμε ότι ανάλογες προβοκάτσιες δεν θα ανεχθούμε”.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Στυλιαράς πλήρωσε το γεγονός ότι η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ανήκε (ανήκει) στην αντιπολίτευση της ΕΠΟ και είχε μείνει εκτός πινάκων της Super League στους οποίους επέστρεψε λίγους μήνες αργότερα, με την νέα ΚΕΔ υπό τον Σταύρο Τριτσώνη.

Eν τω μεταξύ στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί μία αναμνηστική φωτογραφία του Δημήτρη Στυλιαρά από την εκδήλωση του Συνδέσμου Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας και προπονητών που είχε γίνει 10 Δεκεμβρίου 2016 στο αθλητικό κέντρο Emileon. Στην φωτογραφία εκτός από τον Στυλιαρά, φαίνεται ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ Βασίλης Κωνσταντίνου που είχε τιμηθεί μάλιστα, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστου.

Το... αμαρτωλό παρελθόν του Στυλιαρά με τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK