Ο Στραματσόνι περιμένει αντίδραση: "Δικό μας το λάθος, να το διορθώσουμε"

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποτύπωσε στο μπλοκάκι του όσα έγιναν λάθος στο Αγρίνιο και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του ν' αφήσουν πίσω τον Παναιτωλικό κάνοντας restart την Πέμπτη (29/9) στο Βίγκο.

Ο Στραματσόνι περιμένει αντίδραση: "Δικό μας το λάθος, να το διορθώσουμε"

Η πρώτη απώλεια βαθμών στο ελληνικό πρωτάθλημα, σίγουρα "χάλασε" τον Αντρέα Στραματσόνι, τους παίκτες του κι όλους όσοι βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, αφού ακόμη και σε μια βραδιά που οι "πράσινοι" δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, θα μπορούσαν να έχουν φύγει με το "τρίποντο":

- Αν δεν "πετούσαν" ένα ημίχρονο, καθυστερώντας πολύ να μπουν στο πνεύμα του αγώνα και να "διαβάσουν" καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού του Παναιτωλικού και την πολύ καλή τακτική και αμυντική οργάνωσή του.

- Αν είχαν σε καλύτερη βραδιά παίκτες - κλειδιά του αγωνιστικού πλάνου. Όπως π.χ. ο Ιμπάρμπο ή ο Γουακάσο, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν απ' την άμυνα του Παναιτωλικού (ειδικά ο Κολομβιανός).

- Αν δεν ήταν τόσο άστοχοι στις τελικές προσπάθειές τους. Ακόμη και σε ένα ματς που πήγε στο τέμπο που ήθελαν οι Αγρινιώτες, ο Παναθηναϊκός είχε ένα πάρα πολύ καλό 20λεπτο στην εκκίνηση του β' ημιχρόνου, κατά τη διάρκεια του οποίου έχασαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, στριμώχνοντας τον Παναιτωλικό στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Εκεί όμως είτε από επιπολαιότητα είτε από καλές αντιδράσεις του Κυριακίδη, ο Παναθηναϊκός σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες του, σ’ ένα σημείο που αν έπαιρνε το προβάδισμα, δύσκολα θα έχανε τη νίκη μια και ο Παναιτωλικός είχε αρχίσει να χάνει δυνάμεις.

- Αν βοηθούσαν περισσότερο οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή. Ο Βιγιαφάνιες ήταν πολύ μακριά απ’ τα στάνταρ του, ο Εμποκού έψαχνε το δύσκολο αντί να παίξει πιο απλά, ενώ ο Ρινάλντι ήταν φανερό πως δεν έχει ακόμη πλήρως ανεπτυγμένους τους "κωδικούς επικοινωνίας" με τον Μπεργκ.

- Και βεβαίως αν δεν υπήρχαν οι κάκιστες υποδείξεις του β' βοηθού Βασίλη Λάμπρου, ο οποίος ακύρωσε άνευ λόγου και αιτίας το γκολ των "πράσινων" στο 43ο λεπτό, αλλάζοντας τις ισορροπίες.

Ο Στραματσόνι μίλησε με τους παίκτες του τόσο αμέσως μετά το ματς όσο και το πρωί της Κυριακής (25/9) στο "Γ. Καλαφάτης", ζητώντας απ' όλους να συγκεντρωθούν στα ματς που έρχονται, αφήνοντας πίσω το Αγρίνιο.

" Γυρνάμε γρήγορα τη σελίδα, μαθαίνουμε το μάθημά μας και επικεντρωνόμαστε απόλυτα στο Βίγκο" ήταν το μήνυμα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος συμπλήρωσε με νόημα: " Ξέρουμε πώς να παίξουμε ποδόσφαιρο, έχουμε τις ιδέες μας πάνω στο πως θα παίξουμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό δεν τα καταφέραμε. Είναι δικό μας λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε. Αφήνουμε πλέον πίσω μας αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μόνο αυτό που έρχεται κόντρα στη Θέλτα…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Κάλυπτα" κι εγώ τον Μπεργκ...
Υπεύθυνοι οι Στραματσόνι και Λάμπρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK