Παρουσίαση για Καλτσά-Τσουκαλά στον Αστέρα Τρίπολης

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έκαναν δικούς τους τους Νίκο Καλτσά και Σταύρο Τσουκαλά, αποζημιώνοντας Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Παρουσίαση για Καλτσά-Τσουκαλά στον Αστέρα Τρίπολης

Η ανακοίνωση:

"Με μέθοδο και ουσία, μόλις ολοκληρώθηκαν δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα μας. Οι Σταύρος Τσουκαλάς και Νίκος Καλτσάς είναι πλέον ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς επήλθε συμφωνία για την αγορά τους από ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Τόσο ο Καλτσάς όσο και ο Τσουκαλάς, είχαν συμβόλαιο με τις ομάδες τους, ωστόσο οι ιδιοκτήτες του ΑΣΤΕΡΑ κάλυψαν άμεσα τις οικονομικές απαιτήσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα. Η μεγάλη επιθυμία των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν στον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς και της ομάδας μας να τους αποκτήσει, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να ντυθούν στα κιτρινομπλέ!"

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΑ

"Οι υψηλοί στόχοι που βάζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ τα τελευταία χρόνια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να έρθω στην ομάδα. Γι' αυτό την επέλεξα. Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ με προσέγγισαν από νωρίς και είχαμε μια καλή επικοινωνία. Γνωρίζω τον κύριο Χάβο γιατί έχω δουλέψει μαζί του, οπότε ήταν εύκολη απόφαση για μένα να επιλέξω τον ΑΣΤΕΡΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευελπιστώ να βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτή την προσπάθεια των ανθρώπων του ΑΣΤΕΡΑ. Εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχει η ομάδα".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2007-2015 Βέροια 170 (33)

2015-2016 Παναθηναϊκός 19 (5)

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

"Γνωρίζουμε όλοι πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Αυτό που μέτρησε πιο πολύ για να πάρω αυτή την απόφαση είναι όσα παρέχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ως σύλλογος. Νομίζω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να δει αυτά που είδα εγώ σήμερα. Αισθάνομαι δικαιωμένος και πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Είμαι άνθρωπος με ψηλές φιλοδοξίες, έχω μεγάλες απατήσεις από τον εαυτό μου. Έτσι κι αλλιώς ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα που πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί. Το ίδιο κι εγώ. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα. Ξέρουμε ότι πέρυσι ήταν μια σεζόν που δεν αρμόζει στην ομάδα. Θα δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, για να μπορέσω να βοηθήσω τον Αστέρα να βρεθεί εκεί που πρέπει να είναι. Σίγουρα μέσα στην πεντάδα και από και πέρα θα δούμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και σε αυτή την πόλη. Εύχομαι να γνωρίσω όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Θέλω να υποσχεθώ τόσο στον κόσμο όσο και στους ανθρώπους της ομάδας, ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για τον ΑΣΤΕΡΑ από την πρώτη μέρα.

Έχω μεγάλη ανυπομονησία για την πρώτη προπόνηση. Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Αν σας πω ότι μετράω τις μέρες, δεν θα είναι ψέμα. Περιμένω τη Δευτέρα για να γνωρίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες και τους καινούργιους μου προπονητές και να αρχίσουμε τη δουλειά".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2007-2008 ΠΑΟΚ

2008-2010 Δόξα Δράμας 43 (9)

2010-2011 Νέα Σαλαμίνα 10

2011-2012 ΠΑΟΚ 17 (1)

2012-2016 ΠΑΣ Γιάννινα 123 (12)

News 24/7

24MEDIA NETWORK