Δοκιμή (και) με Ρέις δεξί μπακ

Η παρουσία του Πορτογάλου στο δεξιό άκρο της άμυνας στις ασκήσεις επιθετικής τακτικής και το τεστάρισμα (και) με τον Κολοβέτσιο προς το τέλος του προγράμματος, στην τελική αναζήτηση του Ουζουνίδη για τον αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί, εν όψει του πρώτου αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
reis EUROKINISSI SPORTS

Στο κομμάτι της τακτικής επικεντρώθηκε σχεδόν ολόκληρο το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Τρίτης (15/8) στο «Γ. Καλαφάτης», με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δείχνει ένα μέρος των σκέψεών του εν όψει του πρώτου αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον αντικαταστάτη του «λαβωμένου» Ουσμάν Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Τόσο στα παιχνίδια κατοχής, όσο πολύ περισσότερο στην άσκηση επιθετικής τακτικής, ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε σαν δεξιό μπακ τον Νούνο Ρέις, ο οποίος έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν σαν οπισθοφύλακας και δείχνει να την «έχει» τη θέση. Προς το τέλος της άσκησης, ο 48χρονος τεχνικός πέρασε δεξί μπακ (και) τον Κολοβέτσιο, ενώ στο τέλος του προγράμματος, όπου οι «πράσινοι» έπαιξαν δίτερμα, συμμετείχε και ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος συνεχίζει να ανεβάζει στροφές και υπολογίζεται πως σε δύο εβδομάδες θα είναι απόλυτα έτοιμος να διεκδικήσει ακόμη και θέση βασικού.

Οι Βιγιαφάνιες και Στάικος απουσίασαν με άδεια, ο Γιόχανσον (πλην της παρουσίας του στο δίτερμα) προπονήθηκε ατομικά ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Κουλιμπαλί υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τους Βάσκους στο «Απόστολος Νικολαΐδης», είναι προγραμματισμένη για τις 8 μ.μ. της Τετάρτης (16/8) στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK