Δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν 3 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και γύρισε 3 χρόνια πίσω. Διαβάστε για την τελευταία φορά που οι Πειραιώτες έχασαν δύο κολλητά ματς στη Super League.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πριν από λίγες ημέρες ο Πάουλο Μπέντο και οι παίκτες του πανηγύρισαν μία ιστορική νίκή στην Άγκυρα, με 3-0 επί της Οσμανλίσπορ, που έφερε τον Ολυμπιακό στους "16" του Europa League για πρώτη φορά μετά το 2012, όμως το βράδυ της Κυριακής δεν είχε χειροκροτήματα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ή για να είμαστε ακριβείς είχε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανιώνιο όχι όμως και στο φινάλε, το οποίο βρήκε την ομάδα της Νέας Σμύρνης να επικρατεί με 1-0 με γκολ του Μασούρα από το 1ο λεπτό και να υποχρεώνει τους πρωταθλητές Ελλάδας στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στη Super League, μετά από αυτήν απέναντι στην ΑΕΚ (19/2) στο ΟΑΚΑ (0-1).

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός πως χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια για να γνωρίσει ο Ολυμπιακός δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα! Τότε είχε υποστεί συντριβή με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στο "Καραϊσκάκης" στις 2 Μαρτίου 2014 και επτά βράδια αργότερα (9/3) είχε χάσει με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Μίτσελ στον πάγκο τους.

Δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν 3 χρόνια!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε δύο μάλιστα παιχνίδια που ήταν μεταξύ των δύο αναμετρήσεών του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Champions League, όπου οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει 2-0 στο Φάληρο (25/2/14) αλλά είχαν αποκλειστεί με την ήττα με 3-0 στο "Old Trafford" (19/3/14).

Όσο για την αμέσως προηγούμενη εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αυτή ήταν πριν από 2 χρόνια, 2 μήνες και 23 ημέρες, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει από το Φάληρο νικητής με σκορ 2-1 στις 3 Δεκεμβρίου 2014.

News 24/7

24MEDIA NETWORK