Έφερε Ρούντνεβς, χτυπάει Τσίμιροτ

Την υπογραφή τριετούς συμβολαίου του Ροντρίγκες την Τρίτη, ακολουθούν ακόμη δύο κινήσεις τουλάχιστον.

Έφερε Ρούντνεβς, χτυπάει Τσίμιροτ

Σε μπαράζ μεταγραφών είναι έτοιμος να φτάσει ο ΠΑΟΚ μετά την υπογραφή την Τρίτη τριετούς συμβολαίου με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Όπως αποκάλυψε το Αμβούργο, απαντώντας με "ηχηρό" τρόπο στην κόντρα του με τη BILD, στη Θεσσαλονίκη ήρθε ήδη ο Αρτιόμς Ρούντνεβς. Συγκεκριμένα, η BILD ανέφερε ότι ο Λετονός είναι αρνητικός να πάει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και το Αμβούργο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter... απάντησε: " Ο Άρτιομ Ρούντνεβς βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να βγάλει μία φωτογραφία (αυτό σημαίνει η λέξη BILD)...".

Ο 27χρονος επιθετικός συνέφαγε με τον Άρνεσεν και τον Ροντρίγκες, γνώρισε τον Τούντορ και προφανώς σήμερα θα επικυρωθεί η μεταγραφή του.

Σημειωτέον, στο Αμβούργο ήταν εκτός πλάνων του προπονητή Μπρούνο Λαμπαντία.

Έκανε πρόταση, περιμένει απάντηση για Τσίμιροτ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Φρανκ Άρνεσεν έκανε κρούση στο Σαράγεβο καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση από τον ΠΑΟΚ του 23χρονου μέσου, Γκόικο Τσίμιροτ. Περιμένει, μάλιστα, ίσως και σήμερα την απάντηση του Μαλαισιανού ιδιοκτήτη της βοσνιακής ομάδας, Βίνσεντ Ταν (έχει ακόμη την ουαλική Κάρντιφ, τη βελγική Κορτράικ και τους Λος Άντζελες).

News 24/7

24MEDIA NETWORK