Έφυγε ο Περέιρα για Καμπάλα, δανεικοί και οι Κουλούρης, Πούγγουρας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε επισήμως πως ο Φακούντο Περέιρα παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στην Καμπάλα, ο Κουλούρης στην Ανόρθωση και ο Πούγγουρας στην Βέροια.

Έφυγε ο Περέιρα για Καμπάλα, δανεικοί και οι Κουλούρης, Πούγγουρας

Ο Φακούντο Περέιρα θα έρθει ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Καμπάλα.

Ο Αργεντινός ήταν "μαύρο πρόβατο" για τον Ίγκορ Τούντορ, από καιρό στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών και, αφού υπήρξε ενδιαφέρον, κρίθηκε συμφέρον να παραχωρηθεί. Είχε ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του προκειμένου του χρόνου το καλοκαίρι ο "Δικέφαλος" να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την παραχώρησή του ή μη. Ό,τι δηλαδή είχε συμβεί με τον Λούκας Πέρεθ.

Μαζί με τον Περέιρα έφυγαν οι Ευθύμης Κουλούρης και Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο πρώτος για την Ανόρθωση και ο δεύτερος για τη Βέροια, αμφότετοι δανεικοί.

" Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία να παραχωρηθούν δανεικοί οι Φακούντο Περέιρα, Ευθύμης Κουλούρης και Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Αργεντινός επιθετικός συμφώνησε με την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν στην οποία και παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο, μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Ο Ευθύμης Κουλούρης θα συνεχίσει την καριέρα του για ένα χρόνο ως δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας στη Βέροια", ανέφερε το επίσημο κείμενο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK