Τελικά ήταν πολλά τα λεφτά (για)... Σκόκο

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Αργεντινή, που αφορούν την μεταγραφική υπόθεση Νάτσο Σκόκο, αποδεικνύουν γιατί η ΑΕΚ ουσιαστικά αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την διεκδίκησή του και να στραφεί στον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Τα 2,4 εκ. δολάρια που τον κοστολογεί η Νιούελς, η προτίμηση του άσου στην Ρίβερ, η υπόσχεσή του στον Γκαγιάρδο και η βελτιωμένη πρόταση (2,6) της Ιντεπεντιέντε

Argentina's Ignacio Scocco celebrates after scoring against Brazil during a friendly soccer match in Buenos Aires, Argentina,  Wednesday, Nov. 21, 2012. (AP Photo/Eduardo Di Baia)
Scocco AP

Νάτσο Σκόκο ήταν και πάει για την ΑΕΚ...

Για την ακρίβεια από ο τι φαίνεται είναι... πολλά τα λεφτά για την Ένωση, αν κρίνουμε από τα τελευταία ρεπορτάζ με προέλευση την Αργεντινή και την μάχη που εμφανίζεται να δίνεται μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Ιντεπεντιέντε, με “έπαθλο” τον 32χρονο επιθετικό της Νιούελς. Ούτε είναι τυχαίο πως η ΑΕΚ στράφηκε στον Κλωναρίδη που καλύπτει τις ίδιες θέσεις με τον Σκόκο, τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όσο και ως φόρ

Σύμφωνα, λοιπόν, με την σημερινή «Clarin» ο Σκόκο θέλει σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, έχοντας πει ήδη το “ναι” στον προπονητή της, Μαρσέλο Γκαγιάρδο . Κι αυτό αφού το ονειρό του “υδραυλικού” από παιδί είναι να φορέσει την φανέλα των “εκατομμυριούχων” του Μπουένος Αιρες.

Τελικά ήταν πολλά τα λεφτά (για)... Σκόκο

Μόνο που η Νιούελς των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων έχει πάει την υπόθεσή του σε... μίνι πλειστηριασμό. Προφανώς για αυτό κι η ΑΕΚ από κάποια στιγμή και μετά αποσύρθηκε. Οι “λεπροί” ζητάνε 2,4 εκατ. δολάρια (χρωστάνε 1,8 στην Σάντερλαντ για Σκόκο), η Ρίβερ όμως, δεν δίνει πάνω από 2 μύρια.

Στο... παιχνίδι όμως, επέστρεψε δυναμικά και η Ιντεπεντιέντε, που προσφέρει τα περισσότερα: συγκεκριμένα 2,6 εκατομμύρια δολάρια για τον Σκόκο, αλλά και δανεικό για έναν χρόνο τον Λούκας Αλμπερτένγκο!

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK