Έκανε... κωλοτούμπα για Πέλκα ο Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς τοποθετήθηκε εκ νέου στο θέμα του προκλητικού πανηγυρισμού του Πέλκα κόντρα στον Πανιώνιο, αλλάζοντας άποψη. Τι είχε πει μετά το παιχνίδι και τι δήλωσε τώρα.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÁËÊÅ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / SCHALKE - PAOK (MOTION TEAM)
ivic MOTIONTEAM

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο, ο Σέρβος τεχνικός είχε πει για την αποβολή του Δημήτρη Πέλκα:

"Στον πανηγυρισμό δείξαμε ότι είμαστε άνδρες, κι έχουμε χαρακτήρα και πήραμε κόκκινη κάρτα. Δεν υπάρχει καμία λογική να παίζουμε μέσα στην έδρα μας κι ο παίκτης μας να πανηγυρίζει με αυτό τον τρόπο και να δέχεται κόκκινη κάρτα.

Να είναι κάτι προσβλητικό ή να ήταν εκτός έδρας και να προσβάλλει την άλλη ομάδα να μπορούσα να το καταλάβω. Σήμερα φάνηκε ότι δε θέλησε να προσβάλλει κανέναν αν και δυστυχώς το πλήρωσε ακριβά", είχε πει χαρακτηριστικά.

Λίγες ημέρες αργότερα και αφότου ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε... χέρι στον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επανήλθε στο συγκεκριμένο θέμα, αλλάζοντας άποψη.

"Κάθε ποδοσφαιριστής είναι απαραίτητος για τη συνέχεια τη σεζόν. Αυτό το έχω τονίσει στα αποδυτήρια. Όταν το μυαλό δεν είναι καθαρό μπορείς να παρασυρθείς σε κινήσεις που στη συνέχεια θα μετανιώσεις. Είδαμε πώς κόντρα στον Πανιώνιο ο Πέλκας έκανε μία λανθασμένη κίνηση από μέρους του, όπως λανθασμένη ήταν και η δική μου τοποθέτηση μετά το τέλος του αγώνα. Δεν είχα δει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σε σχέση με αυτά που μου είχαν πει δεν είχα φανταστεί τι κίνηση ήταν αυτή και πώς πανηγύρισε", ήταν η απάντηση του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ του δικεφάλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK