Έκλεισε το "deal" με την Turkish Airlines ο Ηρακλής

Μπορεί επίσημη ανακοίνωση να μην έχει βγει από την ΠΑΕ Ηρακλής, όμως ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Παπαθανασάκης ανακοίνωσε το κλείσιμο του deal με την Turkish Airlines, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Έκλεισε το "deal" με την Turkish Airlines ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, για το deal με την Turkish Airlines, τον ΟΠΑΠ, αλλά και τα μεταγραφικά:

"Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα δείτε κάποια πράγματα σχετικά με την Τurkish, τα ξέρει καλύτερα ο κύριος Γραμμένος. Εμείς θέλουμε μια ευρύτερη συνεργασία με την Turkish Airlines,δεν αναφερόμαστε σε μια απλή χορηγία. Είναι σημαντικό που οι άνθρωποι της θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Μας δείχνουν εμπιστοσύνη για το τι μπορούμε να κάνουμε στο ποδόσφαιρο".

Για τον ΟΠΑΠ

"Για δύο λόγους πήγαμε με τον ΟΠΑΠ, ο ένας είναι ότι αλλάξαν τους όρους συμφωνίας, οχι τα λεφτά, αλλλά τους λόγους. Τον δεύτερο θα τον κρατήσω για εμένα, δεν θα πω περισσότερα πράγματα. Κάποιες φορές όταν τα λεφτά είναι στο τραπέζι, απλά τα αρπάζεις. Υπήρχε μια άλλη εταιρεία η οποία έκανε «παιχνίδια» και έδωσα εντολή να μην προχωρήσουμε".

Για το ενδεχόμενο να γίνει μια μεταγραφή

"Μιλάμε με τον προπονητή, κοιτάμε παίκτες, άμα βρεθεί ένας καλός ποδοσφαιριστές και προλαβαίνουμε να τον φέρουμε στην ομάδα θα το κάνουμε. Το θέμα είναι να φέρουμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει τη διαφορά, διαφορετικά δεν πρέπει να στερήσουμε την ευκαιρία να παίξουν τα παιδιά που είναι ήδη στην ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK