Ελαμπντελαουί: "Αρρωστημένη κατάσταση και άσχημη εμπειρία"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την... αρρωστημένη κατάσταση που βίωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, περιγράφοντας όσα αντιμετώπισε η αποστολή του Ολυμπιακού, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ελαμπντελαουί: "Αρρωστημένη κατάσταση και άσχημη εμπειρία"
INTIME SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στον Τύπο της πατρίδα του και συγκεκριμένα στη "Nettavisen". Ο Νορβηγός δεξιός μπακ τόνισε πως υπήρχε σαφή πρόθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού να χτυπήσουν τα μέλη του Ολυμπιακού.

"Πριν αρχίσει ο αγώνας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πετούσαν φωτοβολίδες σε μας και το προπονητικό τιμ, ενώ κάποιοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν κάτι αρρωστημένο, μια πολύ άσχημη εμπειρία. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος. Ένα μέλος της ομάδας μου χτυπήθηκε από μια φωτοβολίδα και του δημιουργήθηκε μια τρύπα στην μπλούζα. Επίσης πέταξαν ένα κάθισμα στον προπονητή μας. Ήταν προφανές πως ήθελαν να μας χτυπήσουν. Όταν συνέβη αυτό πήγαμε τρέχοντας προς τα αποδυτήρια. Αφότου άρχισε το ματς, πολλές φορές όταν πηγαίναμε να εκτελέσουμε ένα πλάγιο, δεχόμασταν μπουκάλια και αναπτήρες. Ευτυχώς δεν με χτύπησε κάποιο αντικείμενο", ανέφερε.

Παρόλα αυτά, υπερασπίστηκε τους Έλληνες οπαδούς: "Οι Έλληνες οπαδοί αγαπούν το ποδόσφαιρο κι έχουν πάθος γι’ αυτό, κάτι που είναι καλό. Μόνο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ υπάρχει αυτή η έξτρα ένταση", είπε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK