Εντολή πληρωμής για Ταυλαρίδη από Παναθηναϊκό

Η διαμάχη του Παναθηναϊκού με τον Ταυλαρίδη οδεύει προς το τέλος της, με τους "πράσινους" να δίνουν εντολή για άμεση πληρωμή των χρημάτων που οφείλονται στον πρώην άσο τους.

Εντολή πληρωμής για Ταυλαρίδη από Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την περασμένη Δευτέρα (27/3) που είχαν κοπεί οι γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στην πλευρά Παναθηναϊκού και του Στάθη Ταυλαριδη και η πλευρα του παικτη ειχε αποφασίσει να ακολουθήσει το δικό της δρόμο στη διαμάχη, ήταν ξεκάθαρο ένα πράγμα.

Αυτό ήταν πως η υπόθεση θα κατέληγε σε έναν τρίτο δρόμο: της άμεσης πληρωμής των 150.000 ευρώ (συν τόκους) που προβλέπονται από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον παίκτη έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Με δεδομένο όμως ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση διακανονισμού από τον παίκτη και για να μην δημιουργηθεί θέμα στο κομμάτι του φακέλου και της άδειας (λήγει την Παρασκευή) η διοίκηση των "πράσινων" έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης εντολή πληρωμής των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό του Ταυλαρίδη.

Τα χρήματα θα φανούν την Παρασκευή και ο Παναθηναικός θα καταθέσει το εξωφλητικό προς τον παικτη στον φάκελο που θα δοθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στον Παναθηναικό υπάρχει δυσαρέσκεια για τη στάση του παίκτη και τα όσα υποτιμητικά βγήκαν από το δικηγόρο του ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της εισφοράς αλληλεγγύης, είναι κάτι που θα κριθεί σε δευτερο βαθμό απο την ΕΠΟ και δεν επηρεάζει την υπόθεση αδειοδότησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK