Ενωτικές δηλώσεις από Αγραφιώτη-Σωπήλη

Μετά τη σύμπραξη των "αιωνίων", ο νέος πρόεδρος της Super League, Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός) και ο αναπληρωτής του, Στράτος Σωπήλης (Παναθηναϊκός) βγήκαν ενωτικά και μίλησαν για "θετικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο!" Τι είπε φεύγοντας ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ενωτικές δηλώσεις από Αγραφιώτη-Σωπήλη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Αγραφιώτη αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της λίγκας: "Η σημερινή συνεδρίαση της Super League αποτελεί ένα μεγάλο θετικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ομοφωνία που υπήρξε, δείχνει συναίνεση και ένα νέο τρόπο σκέψης.

Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν, αλλά θα τα αντιμετωπίσουμε από διαφορετική οπτική γωνία και θα τα λύσουμε, ώστε να φέρουμε το ποδόσφαιρο στο δρόμο που του αρμόζει, όπως το έκανε η Εθνική μας στα γήπεδα της Βραζιλίας".

Ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος της διοργανώτριας, Στράτος Σωπήλης, σημείωσε από την πλευρά του: "Συνηγορώ σε όσα είπε ο πρόεδρος. Η αξιοπιστία, το ήθος και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων, συνάδουν στο να πάμε ένα βήμα μπροστά. Και θα το κάνουμε λίαν συντόμως".

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος (που ήταν εκείνος που πρότεινε τον Τάκη Αγραφιώτη για την προεδρία, προφανώς μετά από συνεννόηση με τον Ολυμπιακό) αποχώρησε λίγο νωρίτερα χωρίς να κάνει δηλώσεις, ωστόσο σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πώς προέκυψε η σύμπραξη με τον Ολυμπιακό, αρκέστηκε να πει: "Το προεδρείο πρέπει να είναι κοινής αποδοχής γιατί υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και θέματα που πρέπει να προωθήσουμε για να δώσουμε λύσεις".

Διαβάστε ακόμη:

Σύμπραξη "αιωνίων" στη Super League

Οι πρόεδροι της Super League

News 24/7

24MEDIA NETWORK