Επαφή στην Αθήνα για Χαβέζ!

Άμεσα θα γίνει η επαφή ανάμεσα στην ΑΕΚ και στη Wadi Degla στην οποία ανήκει ο 19χρονος Καρίμ Χαβέζ με ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και σήμερα!

Επαφή στην Αθήνα για Χαβέζ!

Ο Καρίμ Χαβέζ που αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά στη βελγική Λιρς είναι ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Αιγύπτιος διεθνής έχει κερδίσει τους ανθρώπους της «Ένωσης» καθώς θεωρείται πιο πολύ αξιόπιστη και άκρως ανερχόμενη λύση για τη θέση του αριστερού μπακ.

Όπως είχαμε αναφέρει και χθες, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να μπει για τα καλά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Χαβέζ, ωστόσο για να συμβεί αυτό πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία με την Wadi Degla. Πρόκειται για την αιγυπτιακή εταιρεία στην οποία ανήκει η Λιρς και διαχειρίζεται τα δικαιώματα του διεθνούς άσου.

Η επαφή της «Ένωσης» με τη Wadi Degla προκειμένου να «τρέξει» η υπόθεση θα γίνει πολύ σύντομα, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί ακόμα και σήμερα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα στην οποία θα ταξιδέψουν οι Αιγύπτιοι.

Βεβαίως, η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της στην περίπτωση του Χαβέζ αφού η Λιλ ενδιαφέρεται και αυτή να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Η πολύ καλή σεζόν που έκανε ο 19χρονος δεξιός μπακ με τη φανέλα της Λιρς… συγκίνησε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες με τη γαλλική Λιλ να είναι εκείνη -εκτός της ΑΕΚ- που εκφράζει το ενδιαφέρον της πιο φωναχτά.

Βεβαίως στην «Ένωση» έχουν λόγους προκειμένου να αισιοδοξούν στη συγκεκριμένη ιστορία παρότι η Λιλ λόγω της παρουσίας της σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα με κανονικό ποδόσφαιρο φαντάζει πιο εύηχος προορισμός για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, σε σχέση με την ΑΕΚ που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει αισιοδοξία ότι οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Χαβέζ δεν είναι λίγες και αυτό είναι κάτι που θα ξεκινήσει να φαίνεται μετά την επαφή της πλευράς της ΑΕΚ με την Wadi Degla η οποία όπως είπαμε θα γίνει άμεσα (ακόμα και σήμερα).

Διαβάστε ακόμη:

To παλεύει η ΑΕΚ για Καρίμ Χαβέζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK