Κοντονής: "Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους, πυροδοτώντας ακραίες αντιδράσεις"

Ο Σταύρος Κοντονής εκφράστηκε δημόσια για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου, τις συλλήψεις και εκείνους που πυροδοτούν ακραίες αντιδράσεις.

Κοντονής: "Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους, πυροδοτώντας ακραίες αντιδράσεις"

Με γραπτή δήλωσή του τοποθετήθηκε ο Σταύρος Κοντονής για τις εξελίξεις μετά την αναβολή του ντέρμπι της Λεωφόρου, τα σοβαρά επεισόδια και τις συλλήψεις οπαδών από την Αστυνομία. Έβαλε παράλληλα κατά εκείνων που με ανακοινώσεις πυροδοτούν το κλίμα βίας, υπονοώντας φυσικά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τα όσα ανέφερε σε κείμενό της.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε χαρακτηριστικά: " Η σημερινή παραπομπή δεκατεσσάρων εκ των συλληφθέντων στον αρμόδιο Ανακριτή για την τέλεση σοβαρών κακουργημάτων δηλώνει προς όλους ότι ο Νόμος εφαρμόζεται και η πάταξη των φαινομένων της βίας είναι αντικείμενο συντονισμένων ενεργειών της Πολιτείας.

Όσοι νόμιζαν ότι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο αντελήφθησαν ότι η ανοχή της κοινωνίας έχει προ πολλού εξαντληθεί.

Ελπίζω κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης οι συλληφθέντες να μιλήσουν και ν' αποκαλύψουν τα κυκλώματα που υποθάλπουν τέτοιες καταστάσεις.

Απευθυνόμενος προς όλους, τους δηλώνω ότι η προσπάθεια για την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στον αθλητισμό και ιδίως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι και θα παραμείνει συνεχής.

Όσοι, τέλος, δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους, προσπαθώντας να τις μεταθέσουν σε άλλους, πυροδοτώντας μάλιστα ακραίες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις με εμπρηστικές ανακοινώσεις, να γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση θα προστατέψει την κοινωνική ειρήνη αταλάντευτα και με αποφασιστικότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ετοιμος να επιβάλλει ποινές ο Κοντονής

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ποιοι συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;"

Εκτεταμένα επεισόδια στη Λεωφόρο: "Ζούγκλα" μέσα στο γήπεδο!

Σοκάρει η εικόνα της Λεωφόρου μετά το ντου των οπαδών

News 24/7

24MEDIA NETWORK