"Κρυφές" κάμερες έχουν... συλλάβει τους χούλιγκαν του ντέρμπι

Με μικρές φορητές ασύρματες κάμερες η ΕΛ.ΑΣ. έχει «συλλάβει» τους χούλιγκαν που πρωταγωνίστησαν στο ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο τους Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

"Κρυφές" κάμερες έχουν... συλλάβει τους χούλιγκαν του ντέρμπι
INTIME SPORTS

Όση ώρα οι κουκουλοφόρο και κρανοφόροι έκαναν έκτροπα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βιντεοσκοπούσαν τα πάντα.

Οι έρευνες αυτή τη στιγμή εστιάζονται στην «ταυτοποίηση» των ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά μέσω της επεξεργασίας του οπτικού υλικού. Οι «ταλιμπάν» -όπως χαρακτηρίζονται- που έσπασαν την πόρτα της Θύρας 13 και εισέβαλαν με πολεμοφόδια στον αγωνιστικό χώρο ήταν περίπου 100 άτομα.

Οι καταγραφές από κάμερες γίνονται μετά από εισαγγελική άδεια. Πιο συγκεκριμένα, αρμόδια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αναλάβει την Προανάκριση για τη ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων που προκάλεσαν τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, του αναλυτή της ομάδας και του υπεύθυνου ασφαλείας της Super League, Μάκη Τσάτσου, ο οποίος δέχθηκε καρέκλα στο πρόσωπο όταν βρέθηκε κοντά στο προπονητή του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα κατά τη διάρκεια της προστριβής του με θερμόαιμους οπαδούς του ΠΑΟ. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν λάβει δεκάδες καταθέσεις, οι οποίες συνοδευμένες με το οπτικοακουστικό υλικό καθιστούν σχεδόν βέβαιη την τιμωρία της έδρας του ΠΑΟ ενόψει μάλιστα και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο πολύ πιθανόν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: huffingtonpost.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK