Χτυπημένος ή "θεατρίνος";

Η κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχει περάσει πλέον σε άλλο... επίπεδο: με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να... απειλεί με μηνύσεις όσους αμφισβητούν την σοβαρότητα του τραυματισμού του Ίβιτς και την "πράσινη" ΠΑΕ να αποφασίζει να κινηθεί νομικά κατά του Σέρβου τεχνικού για... "εξαιρετικό θέατρο"!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από το βράδυ της Τετάρτης για τον τραυματισμό του Βλάνταν Ιβιτς και την επιθυμία του επειδή ζαλιζόταν να μεταφερθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο (μαζί με τον γιατρό του ΠΑΟΚ), κάτι που αποτέλεσε και τον λόγο της οριστικής διακοπής του αγώνα στην Λεωφόρο από τον Γιώργο Κομίνη.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με δηλώσεις του (και όχι... διαρροές, έχει την σημασία της αυτή η λεπτομέρεια όπως φυσικά και το πρόσωπο που τα λέει) ήταν ουσιαστικά ο πρώτος από πλευράς "πράσινων", ο οποίος αμφισβήτησε την σοβαρότητα του τραυματισμού του προπονητή του "δικεφάλου", τουλάχιστον σε βαθμό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ούτε είναι τυχαίο πως ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου μαζί με τον γιατρό του Παναθηναϊκού Παναγιώτη Κουλουμέντα, βρέθηκαν τα μεσάνυχτα στον "Ευαγγελισμό", προκειμένου να... ενημερωθούν από πρώτο χέρι (από τους γιατρούς και την διοίκηση του νοσοκομείου) για την κατάσταση του Ίβιτς. Με όλη την επικοινωνιακή πολιτική πλέον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εστιάζεται στο ο τι ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε... θέατρο. Αυτό προφανώς θα αποτελέσει και την υπερασπιστική τους γραμμή.

Παράδειγμα οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου: "Είμαι σίγουρος ότι ο Ίβιτς κορόιδεψε για να πάρει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι στα χαρτιά και το λέω με βάση όσα είδα στο νοσοκομείο από τους γιατρούς, αλλά και από τη συμπεριφορά του. Οι εξετάσεις του ήταν καλές, σαν να τις έκανε προχθές ο Ίβιτς. Στο νοσοκομείο μίλησα με τους γιατρούς που τον επέβλεπαν. Ποιος, λοιπόν, τους είπε να κάνει εισαγωγή αφού οι γιατροί έλεγαν ότι είναι μια χαρά. Η διοίκηση του νοσοκομείου μας έλεγε ότι μας ζήτησαν να γίνει εισαγωγή ώστε να αποφύγει τους δημοσιογράφους και να μην έχει να τους αντιμετωπίσει μετά..."!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ από την άλλη, είναι έξαλλοι με αυτή την τακτική του Παναθηναϊκού, δηλαδή όχι μόνο να μην καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά οπαδού του να πετάξει το κουτάκι της μπύρας που βρήκε στο κεφάλι τον Βλάνταν Ιβιτς αλλά και να αφήνουν υπονοούμενα ή να μιλάνε ευθέως για... θέατρο του προπονητή του "δικεφάλου".

Γι' αυτό τον λόγο η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ είναι έτοιμη να περάσει στην... αντεπίθεση με μηνύσεις. Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν στην Θεσσαλονίκη για τους "δύσπιστους" που αφήνουν υπονοούμενα ή κάνουν δηλώσεις για το μέγεθος του τραυματισμού του Ιβιτς... «θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων αλήτικα αμφισβητούν τον τραυματισμό του προπονητή μας...».

Αυτό βέβαια που μένει να διαπιστωθεί είναι ποιοι εντάσσονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην κατηγορία των ανθρώπων που αμφισβήτησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Σέρβου τεχνικού. Αυτό που αρχικά άφηναν να εννοηθεί είναι πως αναφέρονται κυρίως στους Νίκο Λυμπερόπουλο και Βασίλη Κωνσταντίνου.

Κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ουσιαστικά απάντησαν με το ίδιο... νόμισμα το μεσημέρι. Δηλαδή διαρρέοντας πως αποτελεί ξεκάθαρη πρόθεση της διοίκησης να κινηθεί νομικά κατά του Βλάνταν Ιβιτς, θεωρώντας πως έπαιξε "εξαιρετικό θέατρο" για να ευνοηθεί η ομάδα του. Κάτι για το οποίο, σύμφωνα με τις ίδιες "πράσινες" πηγές, θα παρθεί οριστική απόφαση στην απογευματινή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Β. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK