Μωϋσίδης: "Συνελήφθησαν και τρεις Έλληνες οπαδοί"

Ο εκ των αρχηγών της Ελληνικής Αστυνομίας, Βασίλης Μωϋσίδης μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ, αποκαλύπτοντας πως, εκτός των οχτώ Γερμανών οπαδών, συνελήφθησαν και τρεις Έλληνες.

Μωϋσίδης: "Συνελήφθησαν και τρεις Έλληνες οπαδοί"
INTIME SPORTS

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Βασίλης Μωϋσίδης, μίλησε για τα επεισόδια στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ, τη συμπεριφορά των οπαδών, ενώ αναφέρθηκε και στον προσεχή αγώνα του "Δικεφάλου" με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Μετρόπολις":

Για το ματς: "Εμείς ως αστυνομία τα πήγαμε μια χαρά. Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Έγιναν προσαγωγές οχτώ Γερμανών για φωτοβολίδες εκ των οποίων οι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι. Έγιναν και τρεις συλλήψεις τριών Ελλήνων εκ των οποίων ο ένας και με γερμανικό διαβατήριο".

Για το τι έγινε χθες με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ και πως πέρασαν φωτοβολίδες: "Αυτό είναι δουλειά της ασφάλειας του ΠΑΟΚ και εμάς δουλειά μας είναι να τους ελέγξουμε πριν μπούμε στο γήπεδο. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να μπουν. Προφανώς τα είχαν βάλει από νωρίς".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Ήταν άπαντες άψογοι από πλευράς ΠΑΟΚ. Είχαμε κάποια νεαρά παιδιά που βράζουν το αίμα τους και μπήκαν μέσα αλλά και εμείς τους απωθήσαμε".

Για τους Γερμανούς υπεύθυνους: "Μας έδωσαν συγχαρητήρια και έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τη στάση της ελληνικής αστυνομίας".

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Εμείς θα τα καταφέρουμε μόνοι μας δεν χρειάζεται να υπάρχουν δυνάμεις από την Αθήνα".

Διαβάστε ακόμα:

Η Ντόρτμουντ πήρε θέση για τα επεισόδια

Συνελήφθησαν οπαδοί της Ντόρτμουντ

Η εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ με VIDEO από την εξέδρα

Αγωνία για την "καμπάνα" της UEFA

News 24/7

24MEDIA NETWORK