Επικυρώθηκε ο υποβιβασμός της Κέρκυρας, αλλά...

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League από την 5η θέση και κάτω.

Επικυρώθηκε ο υποβιβασμός της Κέρκυρας, αλλά...

Χωρίς εντάσεις και αντεγκλήσεις έλαβε χώρα την Τετάρτη το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ. Το βασικό είναι ότι έστω και με καθυστέρηση επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League 2014-2015 από την 5η θέση και κάτω. Η Κέρκυρα κατέλαβε, έτσι, την τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά την αποβολή της, ο Λεβαδειακός ανέβηκε κατά μία θέση και από 15ος κατετάγη τελικά 14ος. Οπερ σημαίνει πως παραμένει στην κατηγορία.

Όλα αυτά βέβαια με τον αστερίσκο του ενδεχόμενου να δικαιωθεί η Κέρκυρα στο Διαιτητικό Δικαστήριο, στο οποίο έχει προσφύγει μετά την καταδικαστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Παρών στο ΔΣ ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος (σχετική φωτογραφία από την άφιξη), για να παρουσιάσει τις θέσεις της ομάδας του σε μια σειρά από ζητήματα. Ένα εξ αυτών είναι η ανάδειξη πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ, αλλά και ο περιορισμός των δανεικών παικτών.

Διαβάστε ακόμη:

Κοντονής για Κέρκυρα: "Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να παρέμβει. Να με καταγγείλουν..."

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ