Επιλέξτε τη νέα Limited Edition φανέλα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε ακόμα πιο κοντά στην αγαπημένη σας ομάδα, επιλέγοντας μια Limited Edition επίσημη φανέλα για το 2017 που θα φορά ο σύλλογος!

Επιλέξτε τη νέα Limited Edition φανέλα του ΠΑΟΚ

Λάβετε μέρος στην ανοικτή ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μέχρι τις 31.08 μέσω της σελίδας του ΠΑΟΚ στο Facebook, δώστε το δικό σας μοναδικό τόνο στην εμφάνιση της ομάδα μας και δείτε την να γίνεται πραγματικότητα από το νέο έτος!

Είναι η πρώτη φορά που η Macron χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να ετοιμάσει εμφάνιση για κάποιον σύλλογο και η φανέλα που θα κερδίσει την προτίμησή σας θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ.

Η Limited Edition Jersey θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017 όταν πλέον θα έχει αποσυρθεί η επετειακή εμφάνιση για τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Οι φανέλες θα δημιουργηθούν από την Macron με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας MPerformanceSystem, για την μέγιστη προστασία από τον ιδρώτα και θα φέρουν πάνω τους τόσο τα λογότυπα γνησιότητας τόσο του ΠΑΟΚ όσο και αυτά της ιταλικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK