Eπιμένουν για Αραούχο οι Ισπανοί, κοιτάζει και αλλού η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Αραούχο όπως αναφέρουν στην Ισπανία, παρότι από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή της Λας Πάλμας.

Eπιμένουν για Αραούχο οι Ισπανοί, κοιτάζει και αλλού η ΑΕΚ

Στα μεταγραφικά της ΑΕΚ υπάρχει έντονη κινητικότητα για το θέμα του επιθετικού προκειμένου να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Ο χρόνος που έχει χαθεί με την περίπτωση του Περέιρα Ντίας και οι λάθος χειρισμοί έφεραν την «Ένωση» στο σημείο να ξεκινήσει επαφές από την αρχή με περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις μεταγραφές, ωστόσο όλη αυτή η ιστορία φαίνεται πως φτάνει στην κορύφωσή της.

Αν και από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έλεγαν το βράδυ της Κυριακής πως δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για τον Σέρχιο Αραούχο της Λας Πάλμας, στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι το θέμα δεν έχει τελειώσει και πως η ΑΕΚ είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Αργεντίνο, ο οποίος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Bέβαια σε περίπτωση που προχωρήσει του Αραούχο σημασία έχουν και οι παράμετροι, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας μέχρι το 2020.

Παράλληλα στην ΑΕΚ εξετάζουν και κάποιες ακόμα περιπτώσεις οι οποίες είναι πιο εφικτές, χωρίς όμως να σημαίνει ότι εγκαταλείπεται η προσπάθεια για την εξασφάλιση του δανεισμού του Αραούχο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK