Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για Ντε Μπλάσις (VIDEO)

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Αστέρας Τρίπολης με τον Πανθρακικό και είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα αποδυτήρια της πρώην ομάδας του.

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για Ντε Μπλάσις (VIDEO)

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Αστέρα Τρίπολης στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό (2-1). Ο επιθετικός της Μάιντς, Πάμπλο Ντε Μπλάσις, έδωσε το παρόν στις εξέδρες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και γνώρισε την αποθέωση του κόσμου.

Ο Ντε Μπλάσις στα δύο χρόνια παρουσίας του στην αρκαδική ομάδα, συνείσφερε τα μέγιστα, κάτι που αναγνωρίζεται από τον κόσμο.

Ο Αργεντινός τα είπε με τους παλιούς συμπαίκτες του, αλλά και το προπονητικό επιτελείο και τόσο ο κόσμος όσο και η ομάδα, τον υποδέχθηκαν πολύ "ζεστά" στην επιστροφή του στην πόλη της Αρκαδίας.

Ο 27χρόνος άσος σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Αστέρα στο youtube, τόνισε πως του λείπουν όσα έζησε στην ομάδα, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει τις πολύ σημαντικές στιγμές που έζησε με την φανέλα της Τρίπολης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ. Αυτό που μου λείπει είναι τα αποδυτήρια, οι στιγμές με τους συμπαίκτες μου και η προπόνηση".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του Ντε Μπλάσις:

News 24/7

24MEDIA NETWORK