Τι σημαίνει η απόφαση της ΕΠΟ για ΚΕΔ

Τo ΔΣ της ΕΠΟ συνεδρίασε την Παρασκευή (07/10) κι αποφάσισε το ρόλο του επιδιαιτητή, στη θέση του Κύρου Βασάρα, να αναλάβει η ίδια η ΚΕΔ. Τι σημαίνει όμως αυτή η απόφαση;

Τι σημαίνει η απόφαση της ΕΠΟ για ΚΕΔ

Σε μία απόφαση που ενδεχομένως να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής (07/10).

To ρόλο επιδιαιτητή στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Super League, στη θέση του Κύρου Βασάρα, αναλαμβάνει η ίδια η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που αποτελείται απ' τους κ.κ. Σωμαρακάκη, Γενναίο και Νταμπώση.

Κυρίως για τον πρώτο, που πέρσι όριζε τους διαιτητές της Super League, υπήρξαν κατά το πρόσφατο παρελθόν έντονες αντιδράσεις, με αφορμή συνομιλίες του με παράγοντες του Ολυμπιακού.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση διαφωνίας των δύο μελών της επιτροπής ορισμούς, κ.κ. Γκρούτση και Σαραϊδάρη η ΚΕΔ προφανώς θα παίρνει το μέρος του κ. Γκρούτση που είναι εκλεκτός της ΕΠΟ στην επιτροπή.

Με απλά λόγια ανοίγει ο δρόμος για να πάρουν περισσότερα παιχνίδια οι "ανεπιθύμητοι" διαιτητές" (όπως οι Ανδρέας Παππάς, Μιχάλης Βοσκάκης, Χρήστος Μήτσιος) τους οποίους ο κ. Γκρούτσης ήθελε να βάλει στους αγώνες αλλά διαφωνούσε ο Δημήτρης Σαραϊδάρης.

Πάντως, τόσο οι κ.κ. Γκρούτσης και Σαραϊδάρης όσο κι ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος φέρεται να συμφώνησαν στο Συμβούλιο με την Επιλογή της ΚΕΔ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK