Έμεινε για τρία χρόνια ο Ρομάνο

Αν και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο Εργοτέλης αποφάσισε να στηριχθεί στον Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του για τρία χρόνια.

Ο βραχύσωμος Αργεντινός δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου την περυσινή περίοδο (έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια) λόγω της ρήξης που υπέστη στα τέλη Οκτωβρίου, παρόλα αυτά ο νέος προπονητής Σίνισα Γκόγκιτς έκρινε πως η παρουσία του στο ρόστερ θα αποδειχθεί χρήσιμη στη μάχη επανόδου στη Super League.

Ο 32χρονος μέσος ανήκει στον Εργοτέλη από το 2008 και σε αυτό το διάστημα έχει μετρήσει 86 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 10 γκολ.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και όλους τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν και με στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο στο διάστημα που ήμουν τραυματίας. Μοναδικός μου στόχος είναι να βοηθήσω τον Εργοτέλη, με όλες μου τις δυνάμεις, να πετύχει τους στόχους του", δήλωσε ο Ρομάνο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα