"Η θηλιά είναι ακόμη στο λαιμό μας"

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Εργοτέλη επί του ΠΑΣ ο Γιάννης Ταουσιάνης, πιστεύοντας ότι η διακοπή θα βοηθήσει στην προσπάθεια εξόδου από την επικίνδυνη ζώνη.

"Η θηλιά είναι ακόμη στο λαιμό μας"

Ο υπηρεσιακός προπονητής των Ηρακλειωτών ανέφερε: " Σημαντική νίκη για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της πίστης στις δυνατότητες και στις ικανότητες που έχουμε σαν ομάδα, γιατί πήραμε τους βαθμούς, που είχαμε πάρα πολύ ανάγκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα μετά από όλα αυτά που έχουμε τραβήξει. Μερίδιο της νίκης ανήκει και στον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος δούλεψε με όλη την ψυχή του και πάρα πολύ σκληρά το διάστημα που βρισκόταν εδώ.

Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, καταφέραμε και προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, διαχειριστήκαμε και διαφυλάξαμε το σκορ, με ηρεμία στην κατοχή μπάλας, στην αμυντική μας λειτουργία είτε οργανωμένα είτε σε φάσεις μετάβασης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο, μας πίεσε και λίγο το άγχος μας και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης μας στέρησε την ηρεμία που έπρεπε να έχουμε για να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις προς τον αντίπαλό. Δικαιούμασταν τη νίκη γιατί έχουμε δουλέψει και προσπαθήσει πάρα πολύ καιρό γι’ αυτήν.

Στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, θα ηρεμήσουμε και έπειτα θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά γιατί η θηλιά είναι ακόμα στο λαιμό μας και πρέπει να την χαλαρώσουμε και στο τέλος να την βγάλουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω στους φιλάθλους του Εργοτέλη για την συμπαράστασή τους σε ακόμη ένα παιχνίδι και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία και καλές γιορτές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK