Πετράκης: "Δεν είναι ντέρμπι το ματς με τον ΟΦΗ"

Ο Γιάννης Πετράκης απέφυγε το χαρακτηρισμό "ντέρμπι" για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά όπως και για εκείνη που ακολουθεί με τον ΟΦΗ.

Πετράκης: "Δεν είναι ντέρμπι το ματς με τον ΟΦΗ"

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Μπορεί να μην είχε καλό ρυθμό το παιχνίδι αλλά αυτό ήταν σχεδιασμένο. Ο Πλατανιάς θα είχε την πίεση για τη νίκη και το γνωρίζαμε αυτό. Έχει κάποια διαστήματα που ανεβαίνει περισσότερο.

Σε αυτά τα διαστήματα θα έπρεπε να πιέσουμε και να κλέψουμε μπάλες όπως και έγινε. Πετύχαμε γρήγορα το 2-0 και μετά νομίζω πως καθάρισε τα παιχνίδι. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες μετά το 3-0 και για άλλα τέρματα. Ο στόχος είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Γιάννης Πετράκης απάντησε: "Δεν είναι ένα ντέρμπι είναι όπως και σήμερα ένα παιχνίδι και όπως θα είναι και μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Έχουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ο Εργοτέλης θεωρώ πως έχει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του και συνεχίζοντας σε αυτό το μοτίβο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

Αναφορικά με την αντίδραση του Ρομάνο στην αλλαγή του, ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε: "Μέσα στην ένταση συμβαίνει και αυτό. Θα υπάρχει μέσα στην εβδομάδα η δυνατότητα να συζητήσουμε με τον Ντιέγκο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK