"Έσκασε" προσφυγή του Χουλτ, τον... παρέσυρε ο Μπεργκ

Νέα βόμβα στον Παναθηναϊκό, καθώς το δρόμο της προσφυγής ακολούθησε και ο έτερος Σουηδός. Τι διεκδικεί ο διεθνής αριστερός και πως σχολίασαν από τους "πράσινους" για την κίνησή του.

"Έσκασε" προσφυγή του Χουλτ, τον... παρέσυρε ο Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ έγινε... δεύτερος Μπεργκ και κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός αριστερός μπακ ζητάει την ελευθερία του διότι, κατά τα λεγόμενά του, οι "πράσινοι" δεν ήταν συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις που είχαν απέναντί του.

Την είδηση μετέδωσε πρώτος ο ραδιοφωνικός σταθμός Arena FM. Το Contra.gr έψαξε το θέμα και επιβεβαίωσε την πληροφορία, μαθαίνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά, το έγγραφο της προσφυγής έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Τρίτης από δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και μέσω αυτού ο Χουλτ διεκδικεί την ελευθερία του.

Σε αντίθεση πάντως με την τακτική του Μπεργκ, ο 27χρονος ακραίος αμυντικός δεν είχε ενημερώσει προηγουμένως τους "πράσινους" με κάποιο εξώδικο και η κίνησή του ήταν αιφνιδιαστική, απρόσμενη. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την πρώτη πληροφόρηση.

Πάντως από τον Παναθηναϊκό δεν εκφράστηκε ανησυχία. Έλεγαν από την πρώτη στιγμή πως η οφειλή (δόση Φεβρουαρίου) που επικαλείται ο Χουλτ έχει καταβληθεί από την περασμένη Παρασκευή, πολύ πριν από την κοινοποίηση του εγγράφου, και γι' αυτό η προσφυγή είναι χωρίς αντίκρισμα. Η μοναδική εκκρεμότητα ίσως ν' αφορά το γεγονός πως πρόκειται η κατάθεση έχει γίνει με τη μορφή εμβάσματος εξωτερικού, το οποίο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο λογαριασμό του.

Προσέθεταν επίσης από το "τριφύλλι" ότι μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα του καταβληθεί και η δόση Μαΐου, όπως και σε όλους τους υπόλοιπους, για να μην έχει ουδείς πάτημα να κινηθεί νομικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK