Εστάλη η επιστολή της "ομάδας Γιαννακόπουλου" σε Αλαφούζο!

Η επίσπευση των εξελίξεων για την "εμπλοκή" του επενδυτικού fund και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η επικοινωνία μέσα στο σαββατοκύριακο και το επόμενο βήμα. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Εστάλη η επιστολή της "ομάδας Γιαννακόπουλου" σε Αλαφούζο!

Το πανίσχυρο επενδυτικόfundπου έχουν συγκροτήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι πολυεθνικές εταιρίες «κολοσσοί» (AECOM,Redstone,Bluerock,Colliers,NewsAgency), είναι πλέον πανέτοιμο να περάσει στο επόμενο μεγάλο βήμα. Και να μην χάσει πλέον ούτε… 24ωρο στο επενδυτικό πρότζεκτ «Athens Alive» στο ΟΑΚΑ και πολύ περισσότερο στη διαδικασία εμπλοκής τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.grη εν λόγω διαδικασία, έχει πλέον επισπευσθεί χρονικά, φέρνοντας πολύ πιο άμεσα τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Απ’ τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, είχε καταγραφεί η πρόθεση της επενδυτικής ομάδας και δη του διοικητικού ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ, να στείλουν μία επιστολή προς την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να τον ενημερώσουν κι επίσημα πλέον για την κίνησή τους η οποία περιλαμβάνει πάνω-πάνω (και) την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η συγκεκριμένη επιστολή ήταν αρχικά προγραμματισμένο να σταλεί μέσα στην εβδομάδα που ξημερώνει, ωστόσο εντέλει εστάλη νωρίτερα. Μέσα στο σαββατοκύριακο (17-18/3), όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές και μάλιστα υπήρξε σχετική επαφή της πλευράς Γιαννακόπουλου με τον 61χρονο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, για τον Παναθηναϊκό και το πλάνο του ΟΑΚΑ γενικότερα.

Οι κινήσεις των τελευταίων 48 ωρών, δείχνουν πλέον πως η επενδυτική ομάδα έχει αποφασίσει να προχωρήσει πολύ πιο άμεσα το όλο πρότζεκτ και σε πρώτη φάση το κομμάτι της δικής της "συμμετοχής" στην ΠΑΕ. Άλλωστε ο κ. Γιαννακόπουλος και οι ισχυροί οικονομικά συμπαίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως η βασική προϋπόθεση για να φτάσει το πρότζεκτ "AthensAlive", σε τελικό στάδιο, είναι η παρουσία όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού σε αυτό.

Σε κάθε περίπτωση πλέον, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η "αντίδραση" της πλευράς Αλαφούζου μετά την επίσημη προσέγγιση που υπήρξε απ’ την "ομάδα Γιαννακόπουλου", αλλά και το πώς θα προχωρήσουν/εξελιχθούν οι συζητήσεις γύρω απ’ το επόμενο στάδιο της ενεργής εμπλοκής της στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK