Εύκολα 2-0 τον Παναιτωλικό ο Πανιώνιος

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο κόντρα στον κακό και χωρίς φαντασία Παναιτωλικό με 2-0. Μπορούσαν και άλλα τέρματα οι γηπεδούχοι που κατά διαστήματα έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο. Ντεμπούτο για Γεσίλ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Panionios panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Την πέμπτη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος πήρε ο Πανιώνιος, που αυτή τη στιγμή φαντάζει ένα από τα φαβορί για να μπει στα play offs ( αν πάρει άδεια το καλοκαίρι). Αυτά απέναντι σε μία ομάδα που μετά τη σπουδαία επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ, έμοιαζε σε κακή κατάσταση.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μάκος παραλίγο να ανοίξει το σκορ για τον Παναιτωλικό με κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Από εκεί και πέρα ο Ιστορικός πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 18' ο Μασούντ αφού "χόρεψε" την άμυνα των φιλοξενούμενων σούταρε με τη μπάλα να βγαίνει άουτ.

Το 1-0 έγινε στο 25ο λεπτό όταν ο Μπεν σέντραρε από τα αριστερά και ο Ρισβάνης με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο νεαρός αμυντικός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 43', όμως νέο σουτ του μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο Πανιώνιος έκανε το 2-0 στο 54ο λεπτό, όταν ο Καθάριος με χλιαρό σουτ νίκησε τον Κυριακίδη. Ο Σιώπης δυο φορές μπορούσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0, όμως ήταν ελάχιστα άστοχος.

Ο Παναιτωλικός μπορούσε να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις, όμως το σουτ του Μαρκόφσκι απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς):Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (Ταπόκο 77'), Καθάριος (Σαββίδης 62'), Μασούντ (Γεσίλ 91'), Μπεν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νταλακούρας):Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (Κλέσιο 61'), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (Ρόσα 70'), Ρότσα, Μουνιός (Λόπες 61'), Μαρκόφσκι.

Σκόρερ: 1-0 (Ρισβάνης 25'), 2-0 (Καθάριος 54').

News 24/7

24MEDIA NETWORK