Ετοιμάζει βαλίτσες για το Λίβερπουλ ο Κατίδης

Το ενδιαφέρον της Έβερτον για Έλληνες παίκτες συνεχίζεται. Μετά την απόκτηση του Βέλλιου και τις συζητήσεις με τον Κώστα Μανωλά, ο σύλλογος από το Λίβερπουλ είναι κοντά στην απόκτηση και του Γιώργου Κατίδη.

Ετοιμάζει βαλίτσες για το Λίβερπουλ ο Κατίδης

Ο νεαρός μέσος (19) του Αρη θα ταξιδέψει την Κυριακή (26/02) στην Αγγλία έχοντας τη συγκατάθεση της διοίκησης, και θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εβερτον. Μετά από αυτό το διάστημα ο Ντέιβιντ Μόγιες θα αποφανθεί για το αν η αγγλική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του Κατίδη το προσεχές καλοκαίρι.

Η Έβερτον κατέθεσε αίτημα στην ΠΑΕ Άρης για να συμμετέχε ο Κατίδης στις προπονήσεις. Η διοίκηση αλλά και ο Μασάδο έδωσαν τη συγκατάθεση τους καθώς αυτό το διάστημα δεν υπάρχει και αγωνιστική λόγω της αναβολής.

Ο Κατίδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2010 μετά από εισήγηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και σε περίπτωση που το ενδιαφέρον της Έβερτον μεταφραστεί και σε επίσημη πρόταση οι κίτρινοι έχουν δικαίωμα και σε τροφεία (αποζημίωση για την εκπαίδευσή του), καθώς ο παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK