Ευχάριστα νέα από Κλάους, Χαρίση

Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Χάρης Χαρίσης επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την Παρασκευή (28/8), δίνοντας επιπλέον λύσεις στον Ιγκόρ Τούντορ.

Ευχάριστα νέα από Κλάους, Χαρίση
INTIME SPORTS

Μετά την επιστροφή τους από την Δανία οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα για προπόνηση, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (30/8) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα, μαζί με όσους δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι, ενώ για τους βασικούς υπήρξε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Ιγκόρ Τούντορ είδε με ικανοποίηση τον Χάρη Χαρίση να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, αφού μετά τον τραυματισμό του Τσίμιροτ θεωρείται δεδομένο ότι θα τον χρειαστεί για την μεσαία γραμμή. Ο Κλάους, εξάλλου, επανέρχεται κι αυτός σε φουλ ρυθμούς.

Ο Πόζογλου ακολούθησε ατομικό, ενώ ο Άντονις πρόγραμμα θεραπείας λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί και ο Τσίμιροτ.

Με πέταλο στους Ζωσιμάδες

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή να βρεθούν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες παραχώρησαν στον "Δικέφαλο" το πέταλο του γηπέδου, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 800 άτομα. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ έκαστος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK