Έμειναν στο μηδέν ΠΑΣ και Βέροια

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια σε φιλική αναμέτρηση.

Έμειναν στο μηδέν ΠΑΣ και Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στους "Ζωσιμάδες", ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0. Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με το δοκιμασμένο 3-5-2 και την είδε να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο στα πρώτα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όμως το γκολ δεν ερχόταν. Η Βέροια δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει φάσεις, ενώ οι Γιαννιώτες κυριαρχούσαν στο χώρο του κέντρου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει κι άλλο ο ρυθμός του αγώνα.

Η μεγάλη ευκαιρία της Βέροιας ήρθε στο 68' μετά από κεφαλιά του Σισοκό, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του Περιστερίδη. Ο ΠΑΣ πίεσε στα τελευταία λεπτά, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος (80' Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (60' Ιγκόρ Βιδάλ), Ακόστα, Γιάκος, Κόντε, Μαμπουλού (60' Φερφελής). Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Παναγιώτου

Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης):Καντιμοίρης, Μαλόν (78' Ασίγκμπα), Ναβαλόφσκι (74' Χαροντάκης), Μαραγκός, Καλί (23' λ. τρ. Σισοκό), Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (74' Λινάρδος), Τομάς (64' Μπαλάφας), Άρσε (64' Μίλιεβιτς), Κάλβο (78' Μαυριάς), Καπετάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK