Εύκολη νίκη του Πανθρακικού κόντρα στην Καβάλα

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 4-0 της Καβάλας, στον πρώτο φιλικό αγώνα της εφετινής σεζόν, με σκόρερ τους Νικόλτση, Ντιγκινί και Ίγκορ Ντε Σόουζα.

Εύκολη νίκη του Πανθρακικού κόντρα στην Καβάλα

Ύστερα από 3 εβδομάδες προπονήσεων, ο Πανθρακικός πραγματοποίησε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου, στο γήπεδο του Βώλακα.

Η ομάδα της Κομοτηνής πέτυχε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και επικράτησε με 4-0 της Καβάλας, ενώ ο Μάνουελ Ρόκα χρησιμοποίησε στο σύνολο 24 ποδοσφαιριστές. Στα αξιοσημείωτα στοιχεία της αναμέτρησης καταγράφεται και η επιστροφή του Αντώνη Λαδάκη στους αγωνιστικούς χώρους, για πρώτη φορά ύστερα από τις 15 Ιανουαρίου όταν και υπέστη ρήξη χιαστών.

Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό, με τον Ποτουρίδη να κάνει σέντρα από την αριστερή πλευρά, τον Παπαγεωργίου να αφήνει την μπάλα πολύ ωραία για τον Νικόλτση, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 35' ο Ντιγκινί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 με ένα εκπληκτικό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός παρατάχθηκε με διαφορετική ενδεκάδα, με εξαίρεση τον Σερφά, ο οποίος έπαιξε συνολικά 60 λεπτά. Στο 64’ οι Θρακιώτες τριπλασίασαν τα τέρματά τους, καθώς ο Τζάνης τροφοδότησε με σέντρα τον Ίγκορ, που με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ. Ο Βραζιλιάνος στο 74’ σημείωσε ακόμα ένα γκολ, διαμορφώνοντας το 4-0, με υπέροχο σκαφτό σουτ μετά από συνεργασία Τζάνη και Ζδράβου.

Η σύνθεση του Πανθρακικού:

Πρώτο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Ποτουρίδης, Παπαχρήστος, Σέτι, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Χασομέρης, Νικόλτσης.

Δεύτερο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Ζδράβος, Σερφά (60’ Μπουγαΐδης), Μελίσσης, Χρήστου, Ηλιάδης, Ψάλτης (75’ Λαδάκης), Τζάνης (80’ Παπαρούνας), Βάλτερ, Μαρκόπουλος, Ίγκορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK