Φιλική ήττα του Πανιωνίου από τον Απόλλωνα

Προβλήματα φανέρωσε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Φιλική ήττα του Πανιωνίου από τον Απόλλωνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και το Απόλλωνα, οι "κυανέρυθροι" γνώρισαν την ήττα με 2-1. Αιφνιδιάστηκαν μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Σιατραβάνης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβηκε και έψαξε την ισοφάριση, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 17' με σουτ του Μασούρα. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Μιλόγεβιτς ανέβαζε και την πίεσή της στα αντίπαλα καρέ, όμως πριν φύγει το πρώτο μέρος, ο Απόλλων "χτύπησε" ξανά. Ο Ρομάνο τελείωσε άψογα την αντεπίθεση της ομάδας του και έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως έχαναν τη μία φάση μετά την άλλη. Ώσπου στο 69' η πίεση απέφερε καρπούς. Ο Μασούντ έβγαλε την κάθετη στον Ανσαριφάρντ κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ μείωσε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Πανιώνιος: Θεοδωρόπουλος, Β. Βλάχος (60’ Αργυρόπουλος), Ρισβάνης (79’ Πατσατζόγλου), Οικονόμου (82’ Γκιοατά), Τασουλής (60 Αντωνιάδης), Σιώπης (82’ Πινιώτης), Κόρμπος (69’ Κρητικός), Μασούρας (60’ Ολαϊτάν), Μπεν (69’ Καθάριος), Μασούντ, Ανσαριφάρντ.

Απόλλων Σμύρνης: Χιώτης, Βαλεριάνος, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κονέ, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Κάσσος (42’ Στεργίδης), Περογαμβράκης.

Αγωνίστηκαν και οι:Διαμαντόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Γεωργακόπουλος, Καλλέργης, Αλιατίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK