Φιλική νίκη της Ξάνθης επί του Πανθρακικού

Με 2-0 επικράτησε η Ξάνθη του Πανθρακικού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Βλαχοδήμος, Μάρα.

Φιλική νίκη της Ξάνθης επί του Πανθρακικού

Η Ξάνθη προηγήθηκε στο 48ο λεπτό με τον Βλαχοδήμο να νικάει τον Σικαλιά στο τετ α τετ. Παρά τις προσπάθειες και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ομάδες το 2ο τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 88ο λεπτό με τον Σουάνη να ανατρέπεται από τον Βαγγελόπουλο και τον Μάρα να εκτελεί εύστοχα από τα 11 βήματα.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη αν και είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα στις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα οι ομάδες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν πετύχει κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λιαπάκης, Μπαλού, Μίνγκας, Μουνάφο, Σίμωσης, Κοντογουλίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σικαλιάς, Βαγγελόπουλος, Ουέλιγκτον, Μοσχάκης, Γωνιάδης, Σκλιοπίδης, Μπουτζίκος, Πόνσε και Ρεκλείτης.

Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Βάλλας, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Ντάνι, Βασιλακάκης, Ντίκα, Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Στάσιακ, Βλαχοδήμος, Καζάκης, Σουάνης, Μάρα, Σταθάκης, Μάνταλος, Βιβιάνι, Μπέρτος, Τσουμάνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK