Η Δόξα Δράμας διέλυσε τον ΠΑΟΚ

Η Δόξα Δράμας δεν χαρίστηκε και διέλυσε με 4-0 μια μικτή του ΠΑΟΚ αποτελούμενη από πολλούς παίκτες της Κ20 και της Κ17, παρουσία της Αννας Κορακάκη και του Κώστα Δουβαλίδη.

Η Δόξα Δράμας διέλυσε τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φιλικό-φιέστα διοργάνωσε στη Δράμα η Δόξα, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα με το παιχνίδι όμως η πόλη βράβευσε τη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κατεβάσει μια ομάδα αποτελούμενη από πολλούς παίκτες της Κ20 και της Κ17, ωστόσο χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεοαποκτηθείς Τιάμ.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε ο βοηθός του Βλάνταν Ίβιτς, Γιάννης Θωμαιδης, καθώς ο Σέρβος τεχνικός απουσίαζε, ενώ στην κερκίδα ήταν και ο προπονητής της Κ20, Πάμπλο Γκαρσία.

Η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40' με ένα πανέμορφο γκολ του Καρλόπουλου, ο οποίος πυροβόλησε εκτός περιοχής. Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη καλύτερο για τους γηπεδούχους. Στο 52' έκαναν το 2-0 με τον Γιόνδη, ενώ 11 λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο γκολ μετά από προσπάθεια του Μπρούνο Ιότι.

Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε ανήμπορος να κάνει το οτιδήποτε κι έτσι η Δόξα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 90', με τον Γαϊδαρτζή να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ:Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε (Μπρούνο 57'), Σουάνης (Μαρκόπουλος 67'), Πινδώνης (Κεφαλάς 77'), Γιόνδης (Γαϊδαρτζής 67'), Καρλόπουλος (Πολύζος 67'), Δουμάνης (Σάντος 46') και Παπαζαχαρίας (Παπαζούδης 77')

ΠΑΟΚ:Μούτσα, Τσαούσης (Γιαλαμούδης 89'), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (Κραγιόπουλος 87'), Κοροβέσης (Κραγιόπουλος 89'), Αηδονίδης (Πολύζος 81'), Τζοβάρας (Κωνσταντίνου 81'), Δημητριάδης (Καπρέτσος 70'), Ματθαίου (Κόζακ 64') και Τιάμ (Λύρατζης 55')

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κέντρισε τα βλέμματα η λαμπερή Άννα Κορακάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK